- Jeg er glad jeg rakk å ble eldre før jeg gjorde det

Kristen Stewart om de dristige scenene i «On the Road».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CANNES/OSLO (Dagbladet): Etter filmer som «The Runaways» og «Welcome to the Rileys» er det ikke lenger noen som lurer på om «Twilight»-stjerna Kristen Stewart (22) kan mer enn å spille livredd, vampyrforelska tenåring.

I sommer kan du se henne som en tøff Snøhvit i actioneventyret «Snow White and the Huntsman», og i dag møtte hun pressen i Cannes for å snakke om sin rolle i filmatiseringa av Jack Kerouacs legendariske beatroman «On the Road».

Filmen er med i hovedkonkurransen på årets filmfestival og har fått mye oppmerksomhet for å vise stjerna toppløs og i sexscener. I Cannes i dag sa Stewart at hun diskuterte rollen som «Marylou» - elskerinna til hovedpersonen «Dean Moriarty» og kona til hans kompis «Sal Paradise» - med regissør Walter Selles allerede da hun var seksten eller sytten år gammel.

- Med en gang vi satt overfor hverandre, visste vi at vi elsket historien av de samme grunnene. Men jeg er glad jeg rakk å bli eldre før jeg gjorde det, sier Kristen Stewart.

- Jeg bare gikk for det Hun innrømmer at det var en utfordring å gjennomføre de dristige scenene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer