BLIR FORELDRE IGJEN: Maria Skappel og ektemannen Andreas Holzweiler venter sitt andre barn. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Maria Skappel og ektemannen Andreas Holzweiler venter sitt andre barn. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

- Jeg er gravid!

Maria Skappel (25) blir tobarnsmamma.

(Dagbladet): Det avslører 25-åringen i et innlegg på sin egen blogg.

Under tittelen «Tenkte jeg ville si det selv denne gangen», skriver Dorthe Skappels datter at hun og ektemannen, Andreas Holzweiler,  venter sitt andre barn.

Dårlig erfaring «Jeg har dessverre litt dårlig erfaring med sladderblader, så jeg tenkte jeg likegodt ville fortelle det selv denne gangen, i stedet for at en eller annen dust tjener 20 000 kr på å brette ut om mitt privatliv til Se og Hør (som skjedde sist gang). Jeg er gravid!», skriver Skappel på bloggen.

Blir storesøster Maria Skappel og ektemannen har fra før datteren Sofia som ble født i januar 2010. Den lille prinsessen var brudepike da foreldrene giftet seg i Oslo i sommer, og nå blir hun altså storesøster.

- Mitt beste råd er å ta med ungen overalt og ikke la seg hindre av at man har en baby. Jeg fikk som sagt også barn som 23-åring og fikk lov til å bruke tid på baby og karriere etter hvert, sa Dorthe Skappel til Dagbladet da det ble kjent at hun skulle bli mormor for første gang.

TV2-profilen, som selv ble mor som 23-åring, uttalte at hun gledet seg over å bli bestemor i ung alder.

Maria Skappel jobber til vanlig som designer i butikkjeden Bik Bok. Ektemannen jobber også i klesbransjen og driver Holzweiler Agenturer. Sammen har de også designet en egen smykkekolleksjon.