- Jeg er heldig som har fått leke med den kuleste gjengen

Se de første bildene fra Norges svar på Saturday Night Live.

FORSKRÆKKELSEN: Hele «Torsdag kveld fra Nydalen»-ensemblet samlet til innspillingen av sketsj-serien «Forskrækkelsen». F.v. Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Guri Solberg. Foto: TV 2
FORSKRÆKKELSEN: Hele «Torsdag kveld fra Nydalen»-ensemblet samlet til innspillingen av sketsj-serien «Forskrækkelsen». F.v. Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Guri Solberg. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En dansk familie samles til middagsselskap, og etter hvert blir den ene skandalen etter den andre rullet opp. To av barna har vært utsatt for incest, en psykisk utviklingshemmet sønn er gjemt i kjelleren, og et av familiemedlemmene blir myrdet.

Inn kommer en ung, mørkhåret politietterforsker i strikkegenser. Hun heter ikke Sofie Gråbøl, men Guri Solberg.

ArsenikkofferDet dreier seg om en av de første sketsjene i TV 2s nye underholdningskonsept «Torsdag kveld fra Nydalen» omtalt som det norske svaret på det populære amerikanske showet «Saturday Night Live». Sketsj-serien «Forskrækkelsen» blir en salig blanding av «Festen», «Forbrytelsen» og andre danske filmer og TV-serier. De første bildene ser du her.

- Først spiller jeg et arsenikkoffer, og deretter er jeg en etterforsker som skal prøve å komme til bunns i mordgåten. Vi snakket dansk hele gjengen, så godt vi kan. Jeg har sett masse danske serier, så jeg håper det ikke hørtes altfor gærent ut, sier Solberg til Dagbladet.no.

- Vi har tatt gjenkjennelige elementer og dratt dem veldig langt ut. Det er en slags hyllest til filmene og seriene, på et veldig perverst vis, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer