Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er hemningsløs glad

Silje Stang freder Valgerd Svarstad Haugland i dag etter at P4 fikk P5-konsesjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Silje Stang, populær programleder i P4 og ordstyrer i Torsdagsklubben på TV 2, ba kulturministeren brenne i helvete da statsråden like før jul i fjor ga P4s konsesjon til nyetablerte Kanal4.

Men i dag var Silje Stang bare et stort smil. Hun var på lufta da avgjørelsen kom og hun ble skjermet fra et stort pressekorps fram til klokka 14 i dag da sendingen var over.

Nå har jeg det veldig bra. Jeg booket tur til Italia i morges og skal ha seks ukers ferie. Så lang ferie har jeg ikke hatt så lenge jeg kan huske, sier Stang.

I dag var hun litt ydmyk i forhold til kommentarene og karakteristikken hun ga av kulturministeren i desember, men smilte selvfølgelig litt av det hele.

- Valgerd er fredet i dag, sier Stang som sier hun ble hemningsløs glad da avgjørelsen om å tildele P4 P5-konsesjonen i dag.

Å direktesende radio i to timer med et pressekorps stående å glo på seg var ikke lett.

- Det var jo litt spesielt og jeg hadde problemer med å konsentrere meg.

Om å ta opp konkurransen mot Kanal4 gleder hun seg bare til, men hun innrømmer at det nok vil bli tøft, for begge kanaler.

<B>TILGIR:</B> Silje Stang tilgir kulturministeren, og synes ikke lenger hun trenger å brenne i helvete.