- Jeg er homo

Robbie Williams, som takket nei til gruppa Queen i dag, sier i et intervju at han er homo. Popstjernens venner sier at Robbie bare spøker.

Det er sjelden stille i lange perioder rundt Robbie Williams. Nå har han fått kjendisjournalister over hele verden til å kaste seg rundt, etter at Robbie ble intervjuet på nettsiden worldpop.com.

Homsekommentaren kom mens han snakket om ferien sin med tidligere Spice Girl, Geri Halliwell.

- Jeg dro på ferie med Geri. Ingen ville trodd alt som skjedde der. Uansett er jeg homo. Men ikke si det til noen, sa Robbie.

- Å kjære. Noen ganger skulle jeg ønske jeg ikke sa slike ting.

Ikke forelsket

Den britiske avisa Daily Star var først til å kaste seg over saken.

- Robbie bare tuller. Han er en spøkefugl, sier en kamerat av popstjernen til avisa.

Spøk eller ikke, Robbie understreket at det ikke var noe i romanseryktene mellom ham og Geri.

- Vi har aldri vært kjærester, og vi er ikke forelsket. Vi er bare to mennesker som har vært gjennom den samme situasjonen, og har forstått hvordan den andre er. Hun vil ikke gå ut med meg fordi jeg er en kjendis. Men det var likevel fint å se henne i BH.

Ludder

Robbie Williams og Oasis-stjernen Liam Gallagher har vært i tottene på hverandre lenge. De siste meldingene fra britiske aviser tyder på at de har lagt uvennskapet bak seg. Liam er kjæreste med Robbies eks-forlovende Nicole Appleton, som er tre måneder på vei med parets barn.

- Jeg skrev «If It's Hurting You» etter at forholdet med Nicole tok slutt. Men bruddet gjør ikke vondt lenger. Jeg ønsker henne alt det beste, uansett hva hun driver med for tida, sier Robbie.

- Jeg håper hun er forelsket, jeg håper hun har funnet lykken, og jeg håper hun får suksess - det ludderet.

I tillegg til Robbies friske uttalelser, har det vært mange spørsmål om han kommer til å bli vokalist i Queen.

Nettavisen meldte i går at det var bekreftet på engelsk tv at «Robbie blir Queen-sanger». Det stemmer ikke, ifølge både Robbie og Queen.

- Noen medier har gått litt for raskt fram, og kommet fram til feil konklusjon. Vi har ingen planer om et samarbeid akkurat nå.

BRYT STILLHETEN: Robbie Williams var sterkt engasjert på verdens Aids-dag, og støttet opp under mottoet: «Bryt stillheten rundt HIV/Aids».<P>