- Jeg er ikke gravid

Sissel er ikke gravid og venter slett ikke tvillinger, som ryktene vil ha det til. - Jeg er kjent med ryktene om at jeg venter tvillinger. Men de er ikke riktige, sier Sissel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det korrekte er at jeg nylig har blitt tante til tvillinger, sier Sissel. - og ler med en flat mage som i seg selv tilbakeviser alle rykter om hennes graviditet.

Men noen «babyer» har hun i magen; julekonserter over hele Skandinavia, to «Titanic»-konserter i Hollywood 9. og 10. oktober og trolig en i New York. Dessuten er hun i høyeste grad svanger med sin egen soloplate. I sommer har hun feriert i Danmark sammen med sin lille datter Ingrid og mannen Eddie Skoller. Oppladningen trenger hun foran høstens og vinterens stramme program, selv om hun heller ikke i framtida akter å gå på akkord med familielivet.

- Når jeg er hjemme, så er jeg hjemme. Det er jeg veldig bevisst på, sier Sissel, som i løpet av helga igjen drar over til Philadelphia, der hun jobber med den nye plata.

Elsker jul

I desember er hun den sentrale aktøren på de svære julekonsertene som holdes flere steder i Skandinavia. Også i år er det bare Gjøvik og Oslo, henholdsvis 5. og 6. desember, som får besøk av Sissel og ensemblet her til lands.

- Jeg er helt nødt til å ha med meg julekonsertene. De er en del av mine juleforberedelser. Jeg satser på å bli med på konsertene også de kommende årene. Det betyr svært mye for meg å være med på disse konsertene, sier Sissel til Dagbladet. Både London og Dublin ville ha julekonsert med Sissel i år, men det blir det ikke noe av under årets julekonsert-turné. Det er kort og godt ikke praktisk gjennomførbart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer