- Jeg er ikke gravid

Sissel er ikke gravid og venter slett ikke tvillinger, som ryktene vil ha det til. - Jeg er kjent med ryktene om at jeg venter tvillinger. Men de er ikke riktige, sier Sissel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det korrekte er at jeg nylig har blitt tante til tvillinger, sier Sissel. - og ler med en flat mage som i seg selv tilbakeviser alle rykter om hennes graviditet.

Men noen «babyer» har hun i magen; julekonserter over hele Skandinavia, to «Titanic»-konserter i Hollywood 9. og 10. oktober og trolig en i New York. Dessuten er hun i høyeste grad svanger med sin egen soloplate.
I sommer har hun feriert i Danmark sammen med sin lille datter Ingrid og mannen Eddie Skoller. Oppladningen trenger hun foran høstens og vinterens stramme program, selv om hun heller ikke i framtida akter å gå på akkord med familielivet.

- Når jeg er hjemme, så er jeg hjemme. Det er jeg veldig bevisst på, sier Sissel, som i løpet av helga igjen drar over til Philadelphia, der hun jobber med den nye plata.

Elsker jul

I desember er hun den sentrale aktøren på de svære julekonsertene som holdes flere steder i Skandinavia. Også i år er det bare Gjøvik og Oslo, henholdsvis 5. og 6. desember, som får besøk av Sissel og ensemblet her til lands.

- Jeg er helt nødt til å ha med meg julekonsertene. De er en del av mine juleforberedelser. Jeg satser på å bli med på konsertene også de kommende årene. Det betyr svært mye for meg å være med på disse konsertene, sier Sissel til Dagbladet.
Både London og Dublin ville ha julekonsert med Sissel i år, men det blir det ikke noe av under årets julekonsert-turné. Det er kort og godt ikke praktisk gjennomførbart.

Sissel er også med på den nye juleplaten til irske The Chieftains, som kommer i høst. Der synger hun blant annet «Glade jul» - på norsk!

Høyere markedsverdi

Suksessen med «Titanic» har på ingen måte gått til hodet på den bergenske sangstjernen. Selv om 25 millioner er solgt av den første «Titanic»-plata og nærmere to millioner plater er hittil skipet av oppfølgeren «Back to Titanic» bare i USA. Det har vært enorm internasjonal medieoppmerksomhet rundt Sissel etter dette.

- Jeg tenker ikke så mye på «Titanic» lenger. Det viktigste nå er soloplaten, men det er klart all oppmerksomheten rundt «Titanic» har åpnet noen dører for meg. Det var det vi også håpet på da vi sa ja til å være med på soundtracket.

- Hvor mye har du tjent på å være med på filmmusikken til «Titanic»?
- Det blir et voldsomt regnestykke som jeg ikke kjenner til. Det er jo markedsverdien som gjelder her, da nytter det ikke å sitte og telle penger i denne fasen, mener Sissel.

- Får du ro til å konsentrere deg om soloplata?
- Jo, det er det jeg i alle fall prøver på, men mye gjenstår. Ingenting er klart for plata, og jeg aner ikke hvordan den blir. Vi har ikke plukket ut de endelige låtene ennå, fortsetter Sissel, som ikke er stresset i forhold til sin første soloplate på fem år.

Forventningene til albumet, som man satser på skal bli Sissels store internasjonale gjennombrudd, er høye.

<B>AVVISER BABY-RYKTER:</B> Sissel har mange &#171;babyer&#187; på vei, men hun er ikke gravid med tvillinger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer