- Jeg er ikke Jahn Teigen altså. Men langt på vei

Den rumenske statsministeren satser på at Ovi Jacobsen (39) vinner Eurosong-finalen.

VANT RUMENSK FINALE: Ovi Jacobsen (39) gikk til topps sammen med Paula Seling som han omtaler som «Romanias svar på Alicia Keys». - Det er første gang noen har vunnet den nasjonale finalen for andre gang, og Romania har aldri vunnet finalen. Derfor er det ekstra viktig at vi gjør det bra i København, sier han. Foto: Torbjørn Berg/ Dagbladet
VANT RUMENSK FINALE: Ovi Jacobsen (39) gikk til topps sammen med Paula Seling som han omtaler som «Romanias svar på Alicia Keys». - Det er første gang noen har vunnet den nasjonale finalen for andre gang, og Romania har aldri vunnet finalen. Derfor er det ekstra viktig at vi gjør det bra i København, sier han. Foto: Torbjørn Berg/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Kona mi er lei av hele Melodi Grand Prix-sirkuset. Det er så utrolig sterke følelser og så mange hardcore fans som mener så mye. Selv er jeg blitt mer kynisk. Jeg fokuserer på å nå så langt som mulig, sier Ovi Jacobsen (39) som Dagbladet møter i studio på Bygdøy i Oslo.

Du husker han kanskje fra norsk MGP. Nå er Ovi klar for den europeiske finalen i København. Sammen med sin kvinnelige duettpartner Paula Seling, gikk han til topps i den rumenske finalen med europop-låta «Miracle».

Seieren skjedde ikke uten dramatikk. En berømt, kvinnelig tv-programleder fikk nemlig flest publikumsstemmer mens fagdommerne valgte «Miracle».

Kapret tredjeplass Paret har vist at de kan levere. De oppnådde tredjeplass i Eurosong-finalen i 2010 med «Playing with fire» som var skrevet av Ovi og produsert av Simen Eriksrud, som er mannen bak flere av Donkeyboys'hits.

- Siden vi kom på tredje plass sist, er det bare én plassering som teller nå.

Romania har aldri vunnet sangkonkurransen. Ovi forteller at de satser på et spektakulært sceneshow med hologram-effekter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer