- Jeg er ikke naken, det er bare rompa mi

Cameron Diaz er villig til å gjøre alt for å få folk til å le i «Sex Tape».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Cameron Diaz spiller mot Jason Segel i «Sex Tape», en film som meget godt kan bli en av sommerens store publikumssuksesser.

Filmen handler om et par som ved et uhell deler en tre timer lang sextape med alle vennene sine. Som tittelen og plottet indikerer, har skuespillerne også vært nødt til å spille inn en sextape som en del av innspillingen. Tapen inneholder alle tenkelige - og utenkelige - posisjoner, i tillegg til rekvisitter som vikinghjelmer, løsskjegg og salamipølser. Åpenbart måtte skuespillerne også spille inn nakenscener.  

Skjønt, naken og naken. På New York-premieren til filmen avviste Diaz at det var noe å snakke om. 

- Jeg er jo ikke egentlig naken - det er bare rompa mi, sier hun til Hollywood Reporter

- Vi eier ikke skam
«Sex Tape» er fortsettelsen på samarbeidet mellom Diaz, Segel og regissør Jake Kasdan. De tre jobbet også sammen på filmen «Bad Teacher» fra 2011, som solgte 111.000 billetter i Norge.

Diaz har sagt til Daily Beast at det er svært lite Segel og hun ikke er villige til å prøve på film, så lenge det er morsomt.  

- Vi eier simpelthen ikke skam, og det er veldig vanskelig for oss å bli flaue. Når det kommer til å eksponere oss selv for å få folk til å le, har vi svært høy toleranse, begge to, sier Diaz. 

- Innspillingen av sexscenene var ikke spesielt pinlig for noen av oss. Vi skred til verket med målsetningen om at det skulle bli så morsomt som mulig, og følte oss som lagkamerater underveis, sier Segel i samme intervju. 

- Ikke objektivering
På den røde løperen i New York ville ikke Diaz gå med på at hun er med på noe nedverdigende i «Sex Tape»

- Det er ikke objektivering. Hvis jeg hadde gjort det på et annet tidspunkt, kanskje. Hvis jeg var en ung jente som tok av meg klærne for å være sexy i en film, så ja. Det føltes aldri riktig for meg, sier Diaz, som legger at det ikke ville falt henne inn å lage en sextape selv. 

- Vi anbefaler vel egentlig kommunikasjon i filmen - å prate med partneren din. Det nytter ikke å sitte hver for seg og tenke «jeg skulle ønske vi hadde mer sex», sier hun. 

«Sex Tape» får norsk premiere 8. august. 

KREATIVT: Jason Segel og Cameron Diaz er blant annet innom rulleskøyter i den inspirerte sextapen som de i vanvare deler med vennene sine i «Sex Tape». Foto: Sony Pictures/Scanpix
KREATIVT: Jason Segel og Cameron Diaz er blant annet innom rulleskøyter i den inspirerte sextapen som de i vanvare deler med vennene sine i «Sex Tape». Foto: Sony Pictures/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer