Arve Tellefsens dramatiske liv

- Jeg er ikke redd for døden, men jeg er spent på hva som skjer

Arve Tellefsen fyller 80 år og trener for å gå Birken.

SPELLEMANN: Arve Tellefsen fyller 80 år 14. desember. - Jeg har så å si alltid fiolinen med meg, sier jubilanten til Dagbladet. Foto: Nina Hansen
SPELLEMANN: Arve Tellefsen fyller 80 år 14. desember. - Jeg har så å si alltid fiolinen med meg, sier jubilanten til Dagbladet. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han ser uforskammet ung ut: slank i kroppen, kvikk i blikket og rask i bevegelsene. Så klager han heller ikke, men gleder seg over livet, musikken og familien.

- Jeg har hatt et eventyrlig liv, har opplevde mye og hatt det godt. At jeg blir 80 år, kan jeg ikke forstå. Jeg har aldri vært 80 år før, så jeg vet ikke hvordan det er, sier Arne Tellefsen, som ikke har tenkt å trappe ned på en allerede aktiv hverdag. Denne uka gir han ut albumet «Limelight», som er noen høydepunkter fra en lang karriere.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer