Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ingen blond bimbo

- Jeg er ingen dum og blond bimbo i badedrakt, men en seriøs skuespiller som ikke aksepterer å leve med en villmann som Tommy!

La det være klinkende klart: Det er på ingen måte fred og harmoni mellom Pamela Anderson og bråkebøtte-trommeslageren Tommy Lee. Det bekrefter Pamela Anderson i sitt første intervju siden hennes eksmann ble satt fri fra fengsel, der han sonet en fire måneders dom for å ha banket henne opp.

Ferdig med fortida

Nå er Pamela, som mange TV-seere nok husker best i rød badedrakt i «Baywatch», interessert i å gjøre seg ferdig med sin fortid og starte sin nye karriere som seriøs skuespiller.

- Jeg vet at jeg ser ut som en pen ting som mange tror ikke har så mye i hodet, men jeg har ambisjoner som er langt større enn hva mange kan forestille seg, forteller Pamela til Sunday Mirror.

- Jeg leter etter min nye stil. Jeg jobber hardt, og prøver å finne utmest mulig om meg selv og hva jeg vil gjøre ut av livet mitt. Dette håper jeg også vil vise seg på filmlerretet om en stund.

- Har vært naiv

Det siste året har vært traumatisk for Pamela Anderson, og det har satt sine spor.

- Det har vært stunder der jeg har følt jeg har grått hele tida. Men jeg sverget for meg selv og mine barn at jeg måtte få Tommy ut av livet mitt. Jeg trodde faktisk på Tommy da han sa han skulle endre livsstil, framholder Pamela, som har i alle fall bestemt seg for to ting for framtida: Hennes neste mann skal være en god far, og hun skal ikke posere mer foran et videokamera, verken naken eller påkledd.

OPPGJØR: Pamela Anderson ønsker ikke lenger å blir fremstilt som dum og deilig. Nå skal hun oppfattes som seriøs.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling