- Jeg er ingen blond bimbo

- Jeg er ingen dum og blond bimbo i badedrakt, men en seriøs skuespiller som ikke aksepterer å leve med en villmann som Tommy!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

La det være klinkende klart: Det er på ingen måte fred og harmoni mellom Pamela Anderson og bråkebøtte-trommeslageren Tommy Lee. Det bekrefter Pamela Anderson i sitt første intervju siden hennes eksmann ble satt fri fra fengsel, der han sonet en fire måneders dom for å ha banket henne opp.

Ferdig med fortida

Nå er Pamela, som mange TV-seere nok husker best i rød badedrakt i «Baywatch», interessert i å gjøre seg ferdig med sin fortid og starte sin nye karriere som seriøs skuespiller.

- Jeg vet at jeg ser ut som en pen ting som mange tror ikke har så mye i hodet, men jeg har ambisjoner som er langt større enn hva mange kan forestille seg, forteller Pamela til Sunday Mirror.

- Jeg leter etter min nye stil. Jeg jobber hardt, og prøver å finne utmest mulig om meg selv og hva jeg vil gjøre ut av livet mitt. Dette håper jeg også vil vise seg på filmlerretet om en stund.

- Har vært naiv

Det siste året har vært traumatisk for Pamela Anderson, og det har satt sine spor.

- Det har vært stunder der jeg har følt jeg har grått hele tida. Men jeg sverget for meg selv og mine barn at jeg måtte få Tommy ut av livet mitt. Jeg trodde faktisk på Tommy da han sa han skulle endre livsstil, framholder Pamela, som har i alle fall bestemt seg for to ting for framtida: Hennes neste mann skal være en god far, og hun skal ikke posere mer foran et videokamera, verken naken eller påkledd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer