- Jeg er ingen førsteelsker

Richard Gere (52) er lei av imaget som gigolo - og som Hollywoods førsteelsker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): I filmen «Unfaithful», som har norgespremiere i morgen, spiller han en mann som blir bedratt av sin kone. Dermed snur han imaget som har fulgt ham siden «American Gigolo» på 80-tallet på hodet.

- Det er karer som Oliver som får ta over stafettpinnen nå, spøker Gere, og refererer til sin motspiller i dramaet «Unfaithful», Oliver Martinez.

Universelt tema

Martinez sjarmerer Geres kone i filmen, spilt av Diane Lane, - og dermed er dramaet mellom Gere og Martinez, ofte omtalt som Frankrikes Brad Pitt, i gang.

- Dette er en rolle jeg ikke kunne ha spilt bra for 20 år siden. For jeg hadde ikke barn, jeg hadde ikke et stabilt liv og var ikke i en familiesituasjon. Nå kan jeg identifisere meg helt med fyren jeg tolker; vi har begge ansvar på flere nivå, sier Gere, før han legger til at han som 52-åring egentlig kjenner seg igjen i alle tre personene i filmen, regissert av Adrian Lyne («91/2 Weeks», «Fatal Attraction», «Flashdance»).

- Vi har alle hatt følelsen: «Åh, hun eller han er søt.» Det er universelt å bli begeistret for noen andre enn den du er sammen med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer