- Jeg er ingen freak

Michael Jackson avviser at han er en homofil barnemishandler som bleker huden.

Superstjernen har lettet på sløret og snakket om sitt privatliv med New York Post..

- Konspirasjon

- Jeg har blitt kalt en freak, en homoseksuell og en barnemishandler. De sier at jeg bleker huden min. Alt for å få folk til å vende seg i mot meg.

- Alt er en konspirasjon!

I 1993 ble Jackson anklaget for å ha mishandlet en 13-årig gutt. Gutten var en av hans mange unge venner som kongen av pop underholder på sin moropark i Neverland, California. Jackson ble kvitt søksmålet etter at han betalte mange millioner til foreldrenes gutt.

- Jeg vet hvilken rase jeg tilhører. Jeg ser meg i speilet, jeg vet jeg er svart, sa Jackson til flere hundre tilhørere som hadde møtt opp ved pastor Al Sharptons hovedkvarter i Harlem i går.

Platebransjen manipulerer

Michael, som oftest svært tilbakeholden på privat informasjon, har holdt en høy profil i det siste. Lørdag gikk han til angrep på sjefen i Sony, Tommy Mottola. Han mener bransjen er rasistisk.

- Vi er alle brødre og søstre, uansett hva slags farge vi har, sa Jacko.

Han mener mogulene i musikkbransjen er løgnere, og at de manipulerer historiebøkene. Selv tror han at industriens angrep på ham startet da han slo salgsrekorden til Elvis og Beatles.

SNAKKER OM PRIVATLIVET:</B> Til venstre pastor Al Sharpton som har blitt en støttespiller for Jacko. Denne uka holdt de to en «Summit for Fairness in the Recording Industry» i pastorens hovedkvarter.