- Jeg er ingen primadonna

Superstjernen Aqua-Lene kom til Dagbladet med to livvakter, to stylister, en manager og en personlig assistent. Men Lene fra Ramnes var mest opptatt av å få møte hunden sin, Doctor Jones.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun sitter på et innrøykt kontor i fjerde etasje i Dagbladet. Nå er det hennes tur til å svare på spørsmål om sitt liv, sin karriere og sin kropp.

Inne i fotostudioet i samme etasje jobber hennes trofaste stylist og bestevenninne gjennom mange år, Linn Kristiansen, og frisøren Søren Bach Larsen med de siste forberedelsene til fotografering. Utenfor studioet leker to livvakter med Lenes beagle, Doctor Jones (1 1/2), eller bare Doc, som hunden kalles. Den har mamma Berit og pappa Tore tatt med fra Ramnes. Danmarks mest bortskjemte hund, ifølge mamma Berit. Tre-fire andre i Aqua-Lenes følge drikker kaffe og venter på å få åpnet de store kassene med sminke og klær.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Om silikonpuppene

Lene Nystrøm fra Kløv i Ramnes i Vestfold, verdensberømt som millionsuksessen Aqua-Lene, er stemplet som et dårlig forbilde for sine pur unge jentefans. Det vil hun ikke ha på seg.

- Jeg synes det er helt forferdelig at silikonpuppene mine skapte storm i Norge. Det er bare her til lands vi kan moralisere over noe sånt. Det var et privat valg som jeg har tenkt lenge over. Jeg forventet at det ble skrevet om det. Jeg er jo ikke naiv, men på den måten? Nei, på ingen måte. Det ble grotesk, sier Lene Nystrøm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer