Du leser nå Dagbladet Pluss

Lene Kongsvik Johansen

- Jeg er introvert og selvbevisst

Lene Kongsvik skal være seg selv på scenen i neste show. Det er ikke bare bare for en som er introvert og selvkritisk.

BRUTALT Å BLI ELDRE: Komiker Lene Kongsvik Johansen er kjent for treffende satire med sine mange, ulike karakterer. I sin kommende forestilling skal hun også være seg selv, og lager satire om det å bli eldre. - Det er brutalt, sier hun. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BRUTALT Å BLI ELDRE: Komiker Lene Kongsvik Johansen er kjent for treffende satire med sine mange, ulike karakterer. I sin kommende forestilling skal hun også være seg selv, og lager satire om det å bli eldre. - Det er brutalt, sier hun. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

- Jeg er ikke utpreget avbalansert og rolig. Jeg har veldig mange rare følelser i løpet av en dag. Viser hele værkartet. Sol, regn og tåke, sier Lene Kongsvik Johansen (47) stakkato og gjemmer seg med hendene foran ansiktet.

Hun har gjort det flere ganger i intervjuet, fomlet med kaffekoppen og sett brydd vekk.

Årsaken er at hun må snakke om seg selv, og det er noe komikeren som er kjent for sine mange treffende rollefigurer, synes er vanskelig.

– Jeg er ekstremet selvbevisst og blir veldig flau av meg selv som prøver å svare. Jeg blir veldig emosjonell.

Mer personlig

Hun gjør det likevel, for Kongsvik Johansen har mye å promotere om dagen. Hun er klar med en ny Kongsvik-tv-serie som kan strømmes på Dplay, og vises på TVNorge i september.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.