Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er jo ganske glad i rumpa mi

Lene Nystrøm byr på seg selv i «Hver gang vi møtes».

(Dagbladet): Lørdag er det duket for premiere på ny sesong av det populære TV 2- programmet «Hver gang vi møtes». 

Det er artistene Bjarne Brøndbo, Jonas Fjeld, Lene Nystrøm, Thom Hell, Silje Nergård og Inger Lise Rypdal som skal hylles og bli hyllet, med musikk og samtaler rundt bordet.

Tolker «rumpa mi» I det første programmet er det Bjarne Brøndbos låter som skal tolkes av de andre artistene. Blant tolkningene er den velkjente hitlåta «Rumpa mi» av DDE, som Lene Nystrøm har laget sin versjon av. Se video øverst.

- Jeg synes det er en veldig morsom låt. Ikke minst liker jeg den selvironien i låta, sier Nystrøm til Dagbladet.

Hun forteller at det gikk rykter om at produksjonen på programmet hadde veldig lyst til at hun skulle synge den låta, men at de ikke turte å spørre.

- Men selvfølgelig skulle jeg gjøre den låta. Det er en skikkelig partylåt, sier hun og fortsetter:

- Det var overhodet ikke kleint å synge den teksten. Jeg er ganske glad i rumpa mi jeg, så det var null problem, sier hun og ler.

Stor hit Bjarne Brøndbo var forberedt på at den sangen skulle komme, fordi det etter hvert har blitt en av deres største hits.

- Da jeg først ble presentert for den sangen, så sa jeg at «den skal jeg aldri synge». Nå har jeg sunget den 2000-3000 ganger sier Brøndbo til Dagbladet og fortsetter:

- Men jeg hadde heller aldri trodd at jeg skulle få se Lene Nystrøm fremføre den.

Han forteller at sangen opprinnelig var ment som en kommentar til en spørreundersøkelse i mediene som viste at kvinner var opptatt av menns rumpe.

- Det er en låt som er mer energisk enn den er vakker. Det var utrolig gøy å se Lene gjøre en versjon av den, sier han.

ÅRETS GJENG:  Pål «Onkl P» Tøyen, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
ÅRETS GJENG: Pål «Onkl P» Tøyen, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Thom Hell og Silje Nergaard er de sju musikerne i den fjerde «Hver gang vi møtes»-sesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer