- Jeg er lei av å være kjent for en feil jeg gjorde da jeg var 18 år

Chris Brown vil slutte å lage musikk.

LEGGER OPP: Chris Brown har solgt flere millioner album på verdensbasis, og solgt til platina i flere land. Tirsdag annonserte stjerna på Twitter at han legger opp etter det kommende albumet. Foto: Stella Pictures
LEGGER OPP: Chris Brown har solgt flere millioner album på verdensbasis, og solgt til platina i flere land. Tirsdag annonserte stjerna på Twitter at han legger opp etter det kommende albumet. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Den amerikanske R&B-artisten Chris Brown slipper sitt sjette studioalbum «X» senere denne måneden.

Artisten har solgt flere millioner album verden over i løpet av sin karriere, og albumet «Exclusive» solgte til platina i flere land. De norske produsentene i Stargate sto også for produksjon og låtskriving på albumet.

Måtte i fengsel 24-åringen ble tidligere i år dømt til 180 dagers samfunnsstraff og fem års prøvetid etter mishandlingen av eks-kjæresten Rihanna, og han måtte også gjennomgå et program for å tøyle sinnet og voldsbruken sin.

Denne uka måtte han tilbringe hele 45 minutter i en fengselscelle etter en hendelse fra mai i år hvor Brown angivelig skal ha rygget inn i en annen bil og ikke ha stoppet for å utveksle informasjon med den andre føreren, ifølge påtalemyndigheten i Los Angeles.

I tillegg skal han ha kjørt bilen uten førerkort og kunne heller ikke vise noe bevis på at han hadde forsikret kjøretøyet.

Tirsdag morgen gikk Chris Brown ut på Twitter for å proklamere at han slutter med musikken.

- Ikke bekymre dere, mainstream-Amerika, skrev han og fortsatte: Albumet mitt «X» vil sannsynligvis bli mitt siste.

- Jeg er lei Disse meldingene er nå slettet fra stjernas konto.

- Å være berømt er fantastisk når det er for din musikk og ditt talent, men jeg er lei av å være kjent for en feil jeg gjorde da jeg var 18 år. Det er jeg ferdig med nå! skal han ha skrevet på Twitter-kontoen sin, ifølge usatoday.

Det går nå spekulasjoner om hvorvidt Brown i disse meldingene sikter til mishandlingen av sin eks-kjæreste.

Så gjenstår det å se om dette er et PR-stunt for hans kommende album, eller om artisten mener alvor.