- Jeg er lei meg selv

Trus Svendsen om å være så folkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sjuende episode av Dagbladets populære podkast «Alt du sier er feil, Espen», er det programleder og humorist Truls Svendsen som får besøk.

Folkelig, eller ikke I det et voldsomt regnskyll med påfølgende tordenvær ruller innover Oslo, redder Kristopher Schau og Espen Thoresen seg inn i bygårdsleiligheten til den joviale TV 2-profilen Truls Svendsen.

- Veldig hyggelig å få besøk av de gutta. Jeg har hele tida fulgt med på hva de har gjort, sier Truls til Dagbladet.

Alle har et inntrykk av at Truls Svendsen er så folkelig, det gjør også podkast-kameratene Schau og Thoresen. Men det er ikke den hele og fulle sannhet.

- Lei meg selv - Nå jeg reiser rundt og besøker folk og lager tv, så framstår jeg så veldig folkelig. Men jeg er ikke så folkelig som folk skal ha det til, sier Svendsen, som avslører at han egentlig skulle jobbet i flybransjen, som sine foreldre.

- Jeg har rett og slett blitt litt lei av meg selv, sier Truls Svendsen.

- Ting er ikke så rosenrødt som folk tror. Jeg har mine dager, jeg også. Derfor skal det bli godt å være Ken Olsen, sier Svendsen, som denne uka starter på opptakene på tv-serien «Meglerne 2».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.