- Jeg er lei meg selv

Trus Svendsen om å være så folkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sjuende episode av Dagbladets populære podkast «Alt du sier er feil, Espen», er det programleder og humorist Truls Svendsen som får besøk.

Folkelig, eller ikke I det et voldsomt regnskyll med påfølgende tordenvær ruller innover Oslo, redder Kristopher Schau og Espen Thoresen seg inn i bygårdsleiligheten til den joviale TV 2-profilen Truls Svendsen.

- Veldig hyggelig å få besøk av de gutta. Jeg har hele tida fulgt med på hva de har gjort, sier Truls til Dagbladet.

Alle har et inntrykk av at Truls Svendsen er så folkelig, det gjør også podkast-kameratene Schau og Thoresen. Men det er ikke den hele og fulle sannhet.

- Lei meg selv - Nå jeg reiser rundt og besøker folk og lager tv, så framstår jeg så veldig folkelig. Men jeg er ikke så folkelig som folk skal ha det til, sier Svendsen, som avslører at han egentlig skulle jobbet i flybransjen, som sine foreldre.

- Jeg har rett og slett blitt litt lei av meg selv, sier Truls Svendsen.

- Ting er ikke så rosenrødt som folk tror. Jeg har mine dager, jeg også. Derfor skal det bli godt å være Ken Olsen, sier Svendsen, som denne uka starter på opptakene på tv-serien «Meglerne 2».

Om damer, drekking og runking I samtalen med gutta sitter praten løst, nesten som på et nachspiel - der damer og runking er et naturlig tema. I podkasten «Alt du sier er feil, Espen» og også slike tema helt på sin plass.

Han har ikke mange hobbyer, bortsett fra å spise og drikke, får vi vite - men nå har han fått interessen for båt.

- Jeg har ordnet meg båtplass, så fra neste år som blir det båtliv, fastslår han.

«Ferdig» om fem år Truls Svendsen tar ut en relativ beskjeden årslønn og forteller at han sylter penger til den dagen han blir avskiltet - i fond og så driver han litt med ulike investeringer.

- Jeg gir meg selv tre til fem år - til jeg er 47 år - som programleder, men med drama kan jeg holde på med lenger, håper han.

<strong>SMØRBUKK:</strong> Man kan bli lei av bare å være verdens hyggeligste kar - alltid. - Jeg er lei meg selv, sier Truls Svendsen. Foto: Nina Hansen
SMØRBUKK: Man kan bli lei av bare å være verdens hyggeligste kar - alltid. - Jeg er lei meg selv, sier Truls Svendsen. Foto: Nina Hansen Vis mer

I tidligere podkaster i serien «Alt du sier er feil, Espen» besøker de to Christer Falck, Linn Skåber, Egil Hegerberg, Jan Sælid, Øyafestivalen og Johan Golden. (Trykk på navnene, og du får høre de tidligere podkastene.)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer