- Jeg er lettet

Anita Skorgan er ute av «Stjernekamp», men henger ikke med leppa av den grunn.

UTE: Det var Anita Skorgan som fikk færrest stemmer i «Stjernekamp» i kveld. Foto: NRK
UTE: Det var Anita Skorgan som fikk færrest stemmer i «Stjernekamp» i kveld. Foto: NRKVis mer

(Dagbladet): I kveldens «Stjernekamp» konkurrerte de sju deltakerne om å gjøre den beste framførelsen av hver sin hip hop-låt.

Les hva Dagbladets anmelder mener om de sju framførelsene her!

Hver lørdag er det én av deltakerne som blir stemt ut av konkurransen, og i kveld var det Anita Skorgan som fikk færrest stemmer.

- Utrolig stressende - Høydepunktet var ikke i dag. Det har vært veldig gøy. Alle menneskene jeg har blitt kjent med.. Dette har vært en veldig morsom opplevelse, sa hun fra scenen.

Til Dagbladet sier Skorgan at hun er ambivalent til å ha røket ut i kveld.

- Det var ikke så utrolig uventet. Jeg skulle gjerne ha kommet til en sang hvor jeg hadde følt meg mer hjemme, jeg har jo ennå ikke gjort noe jeg kan. Men når det er sagt så må jeg si jeg er litt lettet. Jeg gleder meg til å få tilbake livet mitt igjen. Det har vært utrolig stressende, sier hun, og legger til:

- Det er både trist og fin samtidig. Det er akkurat som to teatermasker lagt oppå hverandre, en trist og en glad.

- Riktig og kult låtvalg Dette mente Dagbladets anmelder om Anita Skorgans framførelse:

Anita Skorgan: «Stjerner» av Karpe Diem
Denne hadde jeg ikke sett komme. For det første er det et veldig riktig og kult låtvalg av Anita. Her er det en historie å fortelle. I versene er hun pussig stakato og myk om hverandre, og en del tekst detter ut som en følge av det, noe som trekker ned helheten en liten smule. Men i refrengene skinner hun virkelig når hun våger å dra på med litt attityde. Klangen i stemmen hennes kler låten helt