- Jeg er litt verpesjuk

Ann-Mari savnet ikke sex under Robinson. - Det gikk helt greit. Jeg har ikke så mye sex ellers i året heller.

I går kveld havnet Ann-Mari Matiassen (25) på «Skjebnens øy». Halvard vant Robinsonkampen, og fikk i oppdrag å sende en til den forhatte øya. Han valgte alliansepartner Ann-Mari.

Men hun er ikke bitter, det var bare business.

- Nei, det var helt greit, for jeg visste jo at jeg var den som kom sist inn i den alliansen. Noe annet hadde egentlig overrasket meg veldig. Det var ikke noen hard feelings der, jeg syntes egentlig mest synd på han som måtte velge, sier Ann-Mari til Dagbladet.no.

Neste uke skal hun kjempe med de to andre på «Skjebnens øy» om sisteplassen til finalen, der fire får delta. Men selv om hun vet hvordan det ender hver gang er hun fortsatt nervevrak når hun setter seg ned i sofaen sammen med de to andre jentene i kollektivet hun bor i.

- Jeg sitter jo som et nervevrak og venter spent hver søndag. Vi aner ingenting om hva de vil vise, og jeg er jo litt engstelig for om jeg har sagt eller gjort noe teit, sier hun til Dagbladet

Men i dag har hun hatt andre ting å tenke på. I går havnet hun midt i Trondheims verste brann over hundre år.

- Jeg var på jobb i en klesbutikk som ligger rett ved «News», der brannen startet. Vi slapp å evakuere, men det var jo ganske skummelt og dramatisk da det sto på.