Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

13 gram kjøtt per uke er mer enn nok for verdens kjøtthuer:

Jeg er PS og ved mine 178 hoteller spises det ikke kjøtt, brukes ikke vann eller elektrisitet

Før i tida feide man for egen dør, nå feies det helst mest hos alle andre.

MITT FORBILDE: Oppkjøp av danske hoteller i 2013 og det ble feiret med røde bølser og bayer. Men slikt pølsevev hører fortiden til. Liv og lære. Nå er 13 gram mer enn nok. Foto: NTB Scanpix
MITT FORBILDE: Oppkjøp av danske hoteller i 2013 og det ble feiret med røde bølser og bayer. Men slikt pølsevev hører fortiden til. Liv og lære. Nå er 13 gram mer enn nok. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag skifter jeg navn til PS, en gammel og tjukk utgave av ham. Jeg eier Nordic Bhoice-kjeden som består av, la meg se, er det ikke 178 hoteller da?

Jeg er PS, og sammen med kona skal vi blant annet redde verden via organisasjonen bEAT. Du også, NÅ! Redde verden. Bruk grønn pose. Ikke fly. Ikke svi av millioner av kroner på en vennefest.

Spis maks 13 gram kjøtt per uke. Ikke kjør den vesle elbil der da. Har du ikke Tesla? Jeg eier 178 hoteller. 13 000 ansatt.

Arbeidsplassene er mange og viktige. Skatt betales med glede, men vi må redde verden. Grønn pose.

Vi i bEAT fikser biffen. Nei, forresten det er ikke lov å bruke dette uttrykket. Ikke fleske til heller eller smør på flesk eller rosinen i pølsa eller ulv i fåreklær eller kakemons eller kjøtthue. Til nød kan vi i Bhoice og bEAT rope appelsinhud, pisk eller gulrot, kålhode, agurknytt, Ola Pottitt, tatt på fersken og slå to fluer i en smekk. Vi kan selvsagt sende spurrebrev.

Kona og jeg sender ofte purrebrev poste restante framtida. Til mine barn sammen med 25 milliarder kroner. Bruk grønn pose, vi sitter i tykke badekåper i en helt annen oase.

Soloppgangene våre er som musli med fersk papaya in the morning. Må jo være lov å rime litt når du også driver innenfor forlagsbransjen. Mitt nye slagord er: Du er itt no tess a hvis du ikke har en Tesla? Og, kjøper du ikke kvoter de to gangene i året du flyr til Syden? HÆH?!!!

Gjør som oss, kjøp kvoter og bygg på for å få plass til dem. Vi flyr ikke til Syden, men til øyer som snart synker. Din feil. Vårt ansvar. 13 gram dårlig samvittighet. Og, ved mine hoteller brukes det ikke millioner av liter vann per dag, der spises ei heller kjøtt, brukes ikke elektrisitet og gjestene våre kommer aldri via bensinbiler eller flymaskiner, de går på egne bein. Eller blir båret av lavtlønte stuepiker.

Bhoice er kjeden som ikke setter karbonavtrykk. Det er det dere andre som gjør. Sees på snackbaren, Meat is murder, som vi nynner i sparedusjen uten vann. Vaskepulver? Ikke hos oss nei! bEAT the rich.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!