13 gram kjøtt per uke er mer enn nok for verdens kjøtthuer:

Jeg er PS og ved mine 178 hoteller spises det ikke kjøtt, brukes ikke vann eller elektrisitet

Før i tida feide man for egen dør, nå feies det helst mest hos alle andre.

MITT FORBILDE: Oppkjøp av danske hoteller i 2013 og det ble feiret med røde bølser og bayer. Men slikt pølsevev hører fortiden til. Liv og lære. Nå er 13 gram mer enn nok. Foto: NTB Scanpix
MITT FORBILDE: Oppkjøp av danske hoteller i 2013 og det ble feiret med røde bølser og bayer. Men slikt pølsevev hører fortiden til. Liv og lære. Nå er 13 gram mer enn nok. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag skifter jeg navn til PS, en gammel og tjukk utgave av ham. Jeg eier Nordic Bhoice-kjeden som består av, la meg se, er det ikke 178 hoteller da?

Jeg er PS, og sammen med kona skal vi blant annet redde verden via organisasjonen bEAT. Du også, NÅ! Redde verden. Bruk grønn pose. Ikke fly. Ikke svi av millioner av kroner på en vennefest.

Spis maks 13 gram kjøtt per uke. Ikke kjør den vesle elbil der da. Har du ikke Tesla? Jeg eier 178 hoteller. 13 000 ansatt.

Arbeidsplassene er mange og viktige. Skatt betales med glede, men vi må redde verden. Grønn pose.

Vi i bEAT fikser biffen. Nei, forresten det er ikke lov å bruke dette uttrykket. Ikke fleske til heller eller smør på flesk eller rosinen i pølsa eller ulv i fåreklær eller kakemons eller kjøtthue. Til nød kan vi i Bhoice og bEAT rope appelsinhud, pisk eller gulrot, kålhode, agurknytt, Ola Pottitt, tatt på fersken og slå to fluer i en smekk. Vi kan selvsagt sende spurrebrev.

Kona og jeg sender ofte purrebrev poste restante framtida. Til mine barn sammen med 25 milliarder kroner. Bruk grønn pose, vi sitter i tykke badekåper i en helt annen oase.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer