Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

SUKSESS MED NYE SERIER, VI FORTSETTER:

«Jeg er så fordømt lei Hans Geelmuyden»

Men, vår nye HANS-serie ble stoppet, vi starter derfor en FORDØMT LEI oss selv-serie i takt med tidens fantastiske melodi på snapchat og selfie og skitupper. Hurra.

SERIESUKSESS MED BISMAK: Hans Geelmuyden er født i 1957, det er også Dagbladets artikkelforfatter, men der stopper oss all likhet. Bildet er fra 1987 da Hans var sjefen for jålebukkenes fremste avis, Morgenbladet, mens denne patetiske skribent dro til Mellom-Amerika for å redde verden. Foto: NTB Scanpix.
SERIESUKSESS MED BISMAK: Hans Geelmuyden er født i 1957, det er også Dagbladets artikkelforfatter, men der stopper oss all likhet. Bildet er fra 1987 da Hans var sjefen for jålebukkenes fremste avis, Morgenbladet, mens denne patetiske skribent dro til Mellom-Amerika for å redde verden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kan det bli for mye poesi? Både ja og nei. Derfor fragmenter av et dikt før vi kommer til de viktigste sakene:

Kaffen er varm igjen. Bikkja

i ring og i ring, stanser og sovner.

(Gary Snyder, beatpoet).

Så, nå kan vi igjen redde verden. Vi har denne uka ved to anledninger trykket sobre utdrag fra vår suksessfylte spalte, både på nett, litt faks og mye papir:

«Vi skriver om uaktuelle bokutgivelser». Denne spalten vil fortsette så lenge det strømmer inn digital valuta og de greieste gutta - er i Davos. Nå også med besøk av verdens fineste president, han som skal sørge for hvite vidder resten av livet. Uten Trump stopper de hvite og ekle mannfolkene å puste. Ruste, rust never sleeps.

Og. Kjepphøye på oss selv trår vi til med nok ei ny spalte: «Vi er så lei Hans Geelmuyden etter å ha lest et intervju med ham i Dagens Næringsliv i går».

Men, denne spalten stoppes før den er på gaten ettersom ingen i hele Norge bryr seg noe som helst om hva Hans sier og mener. Vi beklager av hele vårt gamle hjerte. Hans og jeg er begge født i 1957. Vi beklager også dette.

Vi starter derfor spalten «Vi er så fordømt lei Trygve Hegnar også». Men, også denne fabelaktige nyvinningen legges på is ettersom den sinte kontofonen til Hegnar ringte oss, dog etter stengetid, og ba oss om å holde fingrene fra fatet. Vi beklager så mye.

Men, gir vi oss? Neida, vi starter opp spalten «Vi er så fordømt lei RESETT på maken og redaktør Helge Lurås og investorene». Men, før denne spalten er en ubetinget suksess blir den stoppet på kanten av stupet. Vi beklager, men ellers ingen kommentar fordi de er jo så rike.no(ia).

Vår spalte, "Vi som gjerne vil synge sammen med Penthouse Playboys i samme bunad som en annen tufs fra Telemark" kom dessverre ei heller på trykk denne uka. Hvorfor? Spør grevlingen fra Vestlandet, vi våger ikke å nedtegne hans navn.

MEN: Hva gjør vi, det er jo fredag med spisse sko og bakoversveis? Vi drar til Hamburg, men før det satses det hardt med den nyeste spalten, dette for å trøste en ung kollega fra Bergen:

«Vi er så lei os for at Leeds United har skiftet logo på draktene som nå ser ut som om de stammer fra Tyskland i mellomkrigstida, en skam mot Billy Bremner og Gary Sprake (keeper)».

Ei spalte Lars Vaular kan sette melodi til. Sånn, nå blir det helg ettersom vi også tyr til en sikker vinner med den tradisjonsrike spalten: «Vi er så fordømt lei oss selv og det vi skriver». Dette er ei spalte som vi har holdt gående siden 1985, og som vil fortsette i et par år til i tillegg til å skrive ting folk ikke forstår, ler av, skjønner eller vil skjønne.

Vi skriver fordi vi ikke kan kommareglene, vi skriver fordi vi ikke kan noe som helst annet, jo, vi kan fiske laks og skåle. Vi skriver fordi folk på den andre siden har fasitsvar på alt og alle, og da må vi heimstaddiktere som er dumme som brød være venstresidens hoffnarrer. Venstresiden? Hva. De skjønner jo ingenting av verden i 2018. OKAY: Greit.

Beklager vi dette? Ja, med dyp Darth Vader-stemme som en Siv Jensen under varslerpress på Dagsnytt 18. Espen Teigen,Mil etter mil med glemsomhet, er også snart klar for MGP (Miljøpartyets Glemte Politikk).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!