Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

I dag feires den internasjonale LEI-dagen på nødrim

Jeg er så lei Solberg, Trump og Støre, de vil jo aldri høre.

I morgen er feires dagen derpå-dagen.

LEI-DAGEN: I dag er det lov å være LEI alt og alle. Bli med. I morgen er det over alt sammen. Foto: Tom Stalsberg.
LEI-DAGEN: I dag er det lov å være LEI alt og alle. Bli med. I morgen er det over alt sammen. Foto: Tom Stalsberg. Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag er det den internasjonale Lei-dagen på nødrim som feires over en lav sko verden over, også her vi ofte syter oss selv i foten. Vi har latt oss inspirerer av en norsk hederspoet (LSC) som har et dikt som heter «Lei». Vi følger opp, du også! Kom igjen, bli med:

Jeg er så lei av Solberg, Trump og Støre, ingen av dem vil jo noensinne høre. Jeg er så lei av Dagbladet, VG og Vårt Land, NRK, TV2 og Aune Sand.

Jeg er lei Minerva, Civita og nasjonalister fra Telemark, gi meg heller stormkast, tørt brød og bark. Jeg er lei av Stjernekamp, Min kamp og gutteklubben Grei, Gutta på tur, oppdrettslaks og sax.

Jeg er så lei av Skei Grande, Hareide og Listhaug, Bondevik, Jagland og Listhaug. Jeg er så lei virkelighetslitteratur, lyrikk og blåtrikken, bergensere, eidsvollinger og den vesle pikken.

Jeg er så lei kongesangen, Ja, vi elsker og Levva Livet, Paven, Mekka og sus i sivet. Jeg er så lei svenske tilstander, norske verdier og spanske gloser, havet som stiger, Preikestolen og plastposer.

Jeg er så lei nordlendinger, østlendinger og sørlendinger, polakker, svensker og leilendinger. Jeg er så lei alle som heter Tom, Åge og Jan, kvinnegruppa Ottar, mannfolk og hen.

Jeg er så lei Skavlan, Okkupert og Norge Rundt, Dagens Næringsliv, Hegnar og Eilert Sundt.

Jeg er så lei bønder, journalister og eksperter, fotografer, kongehuset og de som erter.

Jeg er så lei jålebukker, stabukker og de som bare takker. Jeg er så lei Syden, London og Kløfta, redaktører, bedrevitere og de som kjører dette samfunnet i grøfta. Jeg er så lei Nettavisen, Resett og Klassekampen, Dagsnytt 18, Ekko og de som vil legalisere hampen.

Jeg er så lei jyplinger, rypejegere og tollen, gamle grinebitere, norsk film og Kollen. Jeg er så lei Jensen, Elden og Cappelen, noveller, krimbøker og Damm. Jeg er så lei Manchester United, Enga, Zlatan og George Best, nei, vent nå for pokker litt, uten dem blir jo ikke livet en skolefest.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!