- Jeg er singel, men jeg kler det ikke

Les hva Leif Ivar fra 71 grader nord svarte leserne!

I denne episoden måtte deltakerne finne deler til et digert skap for å skaffe penger til den videre ferden. De måtte montere skapet og selge det. Alle delene var spredd rundt i Bergen, og skruene var bevoktet at de store kveitene på bunnen av akvariet.

Den 28 år gamle butikksjefen synes ikke de fysiske utfordringer var for vanskelige, til tross for at han var med på helvetes-turen over Folgefonna i forrige episode.

- Jeg meldte meg på fordi jeg likte utfordringen. Og fordi jeg er litt PR-kåt. Nei, skriv «veldig PR-kåt», det kan jeg nok ikke legge skjul på, sier Leif Ivar til Dagbladet.no.

Han forteller at utstemningen var det aller tøffeste øyeblikket i de tre episodene han var med.

- Jeg skulle vært der mye, mye lenger. Men jeg skjønte at det var min tur allerede da jeg så hvem som ble den nye lederen.

Dermed fikk han to dager til å forberede seg på å forlate vennene i gruppa.

- Det var to fine dager. Jeg brukte dem til å knytte tettere bånd med dem jeg likte, sier Leif Ivar.

I presentasjonen skriver Leif Ivar at hans svakeste side er at han kan kjøre over enkeltpersoner. Ble det utslagsgivende? Hvem likte han best? Kunne han gjort noe annerledes? Har han kontakt med noen av deltakerne nå?

SENDT HJEM: Leif Ivar Ansnes (28) måtte forlate 71 grader nord etter tre episoder. Møt ham på Dagbladet.no fredag klokka 13.