- Jeg er sjokkert, og overbevist om at dette ikke var en ulykke

Linn Skåber med radioteater om brann-katastrofen.

DRAMA FRA VIRKELIGHETEN:  Linn Skåber og Mads Ousdal har hovedrollene i NRKs hørespillserie om «Scandinavian Star»-brannen i 1990, som kommer på lufta neste år. De to skuespille rne sier det har vært sjokkerende å sette seg inn i manglene ved etterforskningen av en av de største katastrofene i norsk historie.
DRAMA FRA VIRKELIGHETEN: Linn Skåber og Mads Ousdal har hovedrollene i NRKs hørespillserie om «Scandinavian Star»-brannen i 1990, som kommer på lufta neste år. De to skuespille rne sier det har vært sjokkerende å sette seg inn i manglene ved etterforskningen av en av de største katastrofene i norsk historie. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha jobbet med radioteater-oppsetningen om «Scandinavian Star»-brannen, og møtt pårørende, er Linn Skåber overbevist om at den ikke var en ulykke.

- Jeg er sjokkert. Det er så mange detaljer som ikke stemmer, så mange løse tråder, at jeg er blitt overbevist om at «Scandinavian Star»-brannen ikke var noen ulykke.

- Nå føler jeg det er min plikt som borger i dette landet å rope ut at denne saken må det ryddes opp i. Hvis ikke lever vi ikke i noe demokrati, men et lekeland.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer