- Jeg er spent på om hjernen min er helt med

P3-duo blir trio.

MORGEN-TRIO: Silje Nordnes, Live Nelvik og Ronny Brede Aaase skal vekke Norge i «P3-morgen» utover høsten. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
MORGEN-TRIO: Silje Nordnes, Live Nelvik og Ronny Brede Aaase skal vekke Norge i «P3-morgen» utover høsten. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg klarer ikke beskrive hvor glad jeg er for å være tilbake. Jeg har virkelig lært at man ikke bør ta full permisjon, så neste gang blir det full lønn og kortere permisjon, sier Live Nelvik til Dagbladet.

Det siste året har Nelvik vært i mammapermisjon med datteren Liv, som hun har sammen med forloveden Tore Sagen. I vinter var hun også en av komikerne i NRKs humorprogram «Underholdningsavdelingen», før hun gikk inn i siste del av mammapermisjonen i april.

Tilbake i P3 I dag er hun tilbake i radioprogrammet «P3-morgen» på NRK P3.

- Jeg har sparret med et bitte lite menneske med syv tenner nå i altfor lang tid, så jeg er spent på om hjernen min er helt med. Nå har jeg hatt voksenkontakt i en uke, så jeg tror jeg begynner å finne tilbake til meg selv, sier hun.

For dersom du trodde at det var en ny «mamma»-Live som kommer tilbake på radioen, tar du nemlig feil.

- De må jeg nok skuffe. I dag har jeg tatt på meg skinnskjørtet mitt, og det er samme gamle Live som er tilbake. Jeg skal kutte ut joggebuksene fra nå av, sier hun.

I tida Nelvik har vært borte er det Silje Nordnes som har vært vikar med programleder Ronny Brede Aase. Til høsten skal de alle tre styre showet sammen.

Overvekt av kvinner - Jeg liker veldig godt at vi nå blir et morgenshow med overvekt av kvinner. I en bransje der det sitter veldig mange menn på radio å prater, syns jeg det er kult å jobbe med to så bra damer. Det skiller oss litt fra de andre, sier Brede Aase.

Gjengen har ikke tenkt for mye på hvordan det nye samarbeidet skal fungere, men tror det blir en spennende dynamikk, i og med at de er så forskjellige. Live spøker med at Silje har vokst opp på en fiskeskøyte, og at hun selv er byjenta som gjerne tar en shoppingtur på «Eger Luxury».

- Konseptet er likevel det samme - positiv morgenradio som gir lytterne en god start på dagen. Med Ronny og meg blir det i hvert fall fort positivt, spøker Nordnes.

- Ja, så nå er jeg tilbake og skal sørge for å dra stemninga litt ned, kontrer Nelvik og smiler.

TILBAKE FRA FERIE: - Jeg liker veldig godt at vi nå blir et morgenshow med overvekt av kvinner, sier Ronny Brede Aase. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
TILBAKE FRA FERIE: - Jeg liker veldig godt at vi nå blir et morgenshow med overvekt av kvinner, sier Ronny Brede Aase. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer