- Jeg er spent på om hjernen min er helt med

P3-duo blir trio.

MORGEN-TRIO: Silje Nordnes, Live Nelvik og Ronny Brede Aaase skal vekke Norge i «P3-morgen» utover høsten. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
MORGEN-TRIO: Silje Nordnes, Live Nelvik og Ronny Brede Aaase skal vekke Norge i «P3-morgen» utover høsten. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg klarer ikke beskrive hvor glad jeg er for å være tilbake. Jeg har virkelig lært at man ikke bør ta full permisjon, så neste gang blir det full lønn og kortere permisjon, sier Live Nelvik til Dagbladet.

Det siste året har Nelvik vært i mammapermisjon med datteren Liv, som hun har sammen med forloveden Tore Sagen. I vinter var hun også en av komikerne i NRKs humorprogram «Underholdningsavdelingen», før hun gikk inn i siste del av mammapermisjonen i april.

Tilbake i P3 I dag er hun tilbake i radioprogrammet «P3-morgen» på NRK P3.

- Jeg har sparret med et bitte lite menneske med syv tenner nå i altfor lang tid, så jeg er spent på om hjernen min er helt med. Nå har jeg hatt voksenkontakt i en uke, så jeg tror jeg begynner å finne tilbake til meg selv, sier hun.

For dersom du trodde at det var en ny «mamma»-Live som kommer tilbake på radioen, tar du nemlig feil.

- De må jeg nok skuffe. I dag har jeg tatt på meg skinnskjørtet mitt, og det er samme gamle Live som er tilbake. Jeg skal kutte ut joggebuksene fra nå av, sier hun.

I tida Nelvik har vært borte er det Silje Nordnes som har vært vikar med programleder Ronny Brede Aase. Til høsten skal de alle tre styre showet sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer