- Jeg er stolt

Cindy Hovde (18) sang seg ut av Idol i går.

Cindy havnet i stolen sammen med Christian Stenseng (17) og Eva Weel Skram (19). Hun sang «I Will Always Love You» av Dolly Parton, men framføringen til 18-åringen imponerte ikke TV-seerne.

Dermed ble det farvel til Hurums-jenta.

-Tusen hjertelig takk. Jeg er så stolt av å kommet så langt. Jeg har opplevd det mest utrolig jeg kan få oppleve, sa Cindy.

Ingen av dommerne trodde Cindy kom til å ryke i kveld. Ole Evenrud, Tone-Lise Skagefoss og David Hansen regnet med at Eva Weel Skram måtte pakke sakene sine, mens Tor Milde trodde at Christian Stenseng kom til å bli stemt ut.

De var likevel bare middels begeistret for prestasjonen hennes i kveld.

- Du synger kjempefint og klarer det veldig bra. Du virket litt nervøs og prøvde å konsentrere deg veldig. Men jeg synes det var veldig fint. Du kan jo synge, det er det ingen tvil om, sa Skagefoss til Cindy etter framføringen.

- Det var litt famlende i begynnelsen, sa Ole Evenrud, mens Tor Milde mente hun hadde gjort en god figur.

Oddsselskapene trodde Erik Flaa kom til å bli stemt ut. Men han sang «Hurt» av Nine Inch Nails så godt, at dommerne mente det var kveldens beste innslag.

Cindy Hovde fra Sætre i Hurum ble stemt ut i kveldens Idol. Her får hun støtte fra Christian Stenseng, som fortsatt er med i sirkuset. Foto: Tor Richardsen/Scanpix
Cindy Hovde fra Sætre i Hurum ble stemt ut i kveldens Idol. Her får hun støtte fra Christian Stenseng, som fortsatt er med i sirkuset. Foto: Tor Richardsen/Scanpix Vis mer

Centerbet hadde Cindy som en av favorittene til å vinne hele konkurransen.

- Det var veldig, veldig  overraskende at Cindy var den som måtte forlate Idol i dag. Hun har vært den deltakeren vi har opplevd størst trykk på som vinner av Idol de siste ukene. Vi hadde henne som en av favorittene. Det er veldig mange spillere som ble skuffet i kveld, sier pressesjef Frank Over Hansen i Centerbet til Dagbladet.no.

Si din mening om kveldens Idol.

Cindy framførte «I Will Always Love You» av Dolly Parton.