Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er tynn fordi jeg trener

Calista Flockhart fortsetter å gå ned i vekt. Men selv ser hun det ikke som et problem. - Jeg er i bedre form en noensinne, sa hun i et TV-intervju i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kan ikke forstå hvorfor enkelte mener jeg er tynn, sa Flockhart i et åpenhjertig intervju i programmet 20/20 på TV-kanalen ABC.

Irritert

Spekulasjonene om at Calista lider av anorexi startet i september i fjor, da hun viste seg under en Grammy-utdeling. Mange mente at den populære skuespilleren var skremmende tynn.

Selv sier Ally McBeal-stjernen at hun ironisk nok er i bedre form enn noen gang, og at hun er irritert over spekulasjonene rundt vekta.

- Jeg er tynn fordi jeg trener så hardt. Da ryktene om at jeg var syk først begynnte å florere, ble jeg sjokkert. Etterpå ble jeg forbannet. Alt dette er bare løgner.

Bekymret for karrieren

Flockhart har også vært bekymret for at spekulasjonene skulle gå ut over karrieren.

- Jeg var urolig for at det skulle gå ut over karrieren. Dessuten var jeg lei meg for at det ble fokusert på kroppen min. Det virker ikke som om noen bryr seg om hva jeg presterer som skuespiller, det er jo det jeg vil bli husket for.

Men TV-selskapet som sendte programmet i natt, mener åpenbart at Flockhart har et problem. De har klipppet bort et avsnitt som de mener kan gi et feilaktig bilde til millioner av tenåringsjenter. Her er sitatet fra Flockhart:

- Vekten er ikke noe problem så lenge den ikke er det for den det vedrører.

I FORM: - Jeg kan ikke forstå hvorfor enkelte mener jeg er tynn, sa Calista Flockhart i TV-intervjuet.