ENSOM SOM ARTIST:
 -<span style="background-color: initial;">&nbsp;Man er veldig ensom som&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">soloartist, og må bære mye selv.&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Men nå er jeg på et godt sted i&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">livet, og er veldig takknemlig, sier&nbsp;</span><div>Carola Häggkvist i et intervju med
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Dagbladet. Foto: Benjamin A. Ward</span></div>
ENSOM SOM ARTIST: - Man er veldig ensom som soloartist, og må bære mye selv. Men nå er jeg på et godt sted i livet, og er veldig takknemlig, sier 
Carola Häggkvist i et intervju med  Dagbladet. Foto: Benjamin A. Ward
Vis mer

Carola er aktuell med ny plate, ny bok og turné

- Jeg er ukonvensjonell, fri og modig - og naiv

Carola har det siste tida funnet kjærligheten, fått et comeback og hatt ti flyktninger boende hos seg. Hun har også endret seg etter at hun ble 50 år i høst.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

STOCKHOLM (Dagbladet): - Folk sier at alder bare er et tall, men man opplever jo ulike faser i livet. Jeg reflekterer veldig over at jeg er blitt 50 år, og orker ikke å ha like mange baller i lufta som før. Men jeg har hatt så mange deadlines i det siste, at om jeg ikke hadde grått hår før, så har jeg det nå, sier Carola Häggkvist (50) og slipper en latter ut over sin ellers så rolige røst.

Artisten som fikk sitt gjennombrudd allerede med Grand Prix-hiten «Främling» i 1983, kunne feire 50 årsjubileum 8. september. Etter at hun deltok på den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes» for to år siden, har kalenderen vært full.

- Jeg vet hvilken gjennomslag det programmet har, og tenkte at «nu kjør vi» slik at alle vet at jeg er «still going strong». Det har vært en «revival feeling» på turné over hele Sverige. Alle jenter i 40 åra har stått på stolene og danset, sier hun entusiastisk, men myk røst, vekslende mellom svenske, norske og engelske gloser.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn