<strong>EGEN SERIE:</strong>  I januar er det premiere på dokumentarserien «Tone» på TV 2. Siden april er hun blitt fulgt av tv-kamera, som skal gi et innblikk i hennes liv både jobbmessig og privat. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet
EGEN SERIE: I januar er det premiere på dokumentarserien «Tone» på TV 2. Siden april er hun blitt fulgt av tv-kamera, som skal gi et innblikk i hennes liv både jobbmessig og privat. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg er veldig spent på hvordan folk vil oppfatte meg

Slik blir den nye serien om Tone Damlis liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - De aller fleste sidene ved meg kommer nok fram i denne serien. På godt og vondt, sier Tone Damli (24) til Dagbladet og ler.

Lørdag 12. januar er det premiere på den nye dokumentarserien «Tone» på TV 2. Seks lørdager skal publikum få et innblikk i livet til Sogndal-jenta, som er blitt fulgt av tv-kameraer siden april.

- I starten var det merkelig å ha de hengende på slep over alt, men jeg ble rimelig kjapt komfortabel, og glemte etterhvert at de i det hele tatt var der, sier Damli.

I kulissene Det siste året har vært travelt for 24-åringen. Hun er blitt forlovet med skuespillerkjæresten Aksel Hennie, laget kleskolleksjon for det danske merket Designers Remix og vært på Ibiza for å spille inn musikkvideo med den svenske musikeren Eric Saade. I tillegg har hun gjort opptak som «Idol»-dommer. Kameraene har vært der hele tida.

- Vi er med Tone på alle de store hendelsene som skjer rundt henne, fra «slåsskamper» med Aksel, til oppslag i svensk tabloidpresse og forlovelsen hvor vi blant annet ser ringen, sier programredaktør i TV 2, Bård Eriksen til Dagbladet.

- Ærlig og naturlig Damli ønsker å gi publikum et innblikk bak fasaden.

- Min jobb er så mye mer enn det folk faktisk ser og får inntrykk av. Med denne dokumentarserien vil jeg at folk skal få et bilde av arbeidet bak det som er synlig, sier Damli. 

Store deler av serien er filmet i Oslo, men det er også gjort opptak i Stockholm, København, Ibiza, New York og Los Angeles.

<strong>PÅ REISEFOT:</strong> Tone Damli har reist mye den siste tida, og det er gjort opptak til dokumentarserien blant annet på Ibiza, i New York og Los Angeles. Dette bildet er fra Heathrow airport utenfor London. Foto: TV 2
PÅ REISEFOT: Tone Damli har reist mye den siste tida, og det er gjort opptak til dokumentarserien blant annet på Ibiza, i New York og Los Angeles. Dette bildet er fra Heathrow airport utenfor London. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg har bare sett en teaser, men ble glad for det jeg så. Det viktigste for meg, er at det blir ærlig og naturlig, og det følte jeg i aller høyeste grad. Jeg må jo si at jeg er veldig spent på hvordan folk vil oppfatte meg, sier Damli.

- Gir av seg selv Det er Vegard Normann i TV 2 som har fulgt henne på nært hold. Han er produsent og regissør for serien, og mener den største utfordringen var å følge med i svingene, ettersom de siste månedene har vært fullpakket for artisten.

- Tone er veldig åpen og gir mye av seg selv. Vi har fått følge henne i mange spennende situasjoner, som jeg tror vil overraske seerne, sier Normann.

- På hvilken måte?

- Hun har jo møtt mange utfordringer underveis. Alt fra skiftende vær i syden, til overraskelser som forlovelsen og andre ting, sier han.

Hjemme i Sogndal Hennie fridde til Damli i en restaurant i Paris i juni. Da Damli landet på Gardermoen etter frieriet, ble hun mottatt av pressen med blomster. Hun viste fram forlovelsesringen som Hennie selv har designet.

Bryllupet er planlangt neste sommer.

Normann forteller at de har kommet veldig tett på Damli, og syns det har vært morsomt å stå på «sidelinja i en periode av livet hennes som har vært spennende og travel, både profesjonelt og privat».

Tone Damli

• Født 12. april 1988 i Sogndal.

• Deltok i «Idol» i 2005, og havnet på andreplass.

• Har siden gitt ut fem album: «Bliss» (2005), «Sweet Fever» (2007), «I Know» (2009), «Cocool» (2010) og «Looking Back» (2012).

• Har deltatt i «Skal vi danse» i 2006 og «Melodi Grand Prix» i 2009.

• Forlovet med skuespiller Aksel Hennie (36).

• Til våren aktuell som dommer i musikkonkurransen «Idol», i svenske Melodifestivalen og med sin egen dokumentarserie på TV 2.

- Serien har fokus på artistlivet hennes, men gjennom det har vi også blitt nærmere kjent med henne som person. Vi har blant annet vært hjemme i Sogndal og besøkt foreldrene hennes, sier Normann.

<strong>FORLOVET:</strong> Tone Damli strålte da hun nyforlovet ankom Gardermoen flyplass i sommer. Også livet som nyforlovet kommer fram i dokumentarserien. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORLOVET: Tone Damli strålte da hun nyforlovet ankom Gardermoen flyplass i sommer. Også livet som nyforlovet kommer fram i dokumentarserien. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer