- Jeg er veldig spent på hvordan folk vil oppfatte meg

Slik blir den nye serien om Tone Damlis liv.

EGEN SERIE:  I januar er det premiere på dokumentarserien «Tone» på TV 2. Siden april er hun blitt fulgt av tv-kamera, som skal gi et innblikk i hennes liv både jobbmessig og privat. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet
EGEN SERIE: I januar er det premiere på dokumentarserien «Tone» på TV 2. Siden april er hun blitt fulgt av tv-kamera, som skal gi et innblikk i hennes liv både jobbmessig og privat. Foto: Adrian Øhrn Johansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - De aller fleste sidene ved meg kommer nok fram i denne serien. På godt og vondt, sier Tone Damli (24) til Dagbladet og ler.

Lørdag 12. januar er det premiere på den nye dokumentarserien «Tone» på TV 2. Seks lørdager skal publikum få et innblikk i livet til Sogndal-jenta, som er blitt fulgt av tv-kameraer siden april.

- I starten var det merkelig å ha de hengende på slep over alt, men jeg ble rimelig kjapt komfortabel, og glemte etterhvert at de i det hele tatt var der, sier Damli.

I kulissene Det siste året har vært travelt for 24-åringen. Hun er blitt forlovet med skuespillerkjæresten Aksel Hennie, laget kleskolleksjon for det danske merket Designers Remix og vært på Ibiza for å spille inn musikkvideo med den svenske musikeren Eric Saade. I tillegg har hun gjort opptak som «Idol»-dommer. Kameraene har vært der hele tida.

- Vi er med Tone på alle de store hendelsene som skjer rundt henne, fra «slåsskamper» med Aksel, til oppslag i svensk tabloidpresse og forlovelsen hvor vi blant annet ser ringen, sier programredaktør i TV 2, Bård Eriksen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer