- Jeg er veldig takknemlig for at jeg blir nevnt

Ridley Scott takket personlig Aksel Hennie under prisdryss på Golden Globes-utdelinga.

TAKKET AV RIDLEY SCOTT: Aksel Hennie var blant dem som ble takket personlig av Ridley Scott under nattas Golden Globes-utdeling. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAKKET AV RIDLEY SCOTT: Aksel Hennie var blant dem som ble takket personlig av Ridley Scott under nattas Golden Globes-utdeling. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aksel Hennies «The Martian» - Hollywood-filmen med Matt Damon i hovedrollen som bortkommen astronaut - vant to priser under nattas Golden Globes-utdeling.

Filmen, som USAs president Barack Obama har kalt sin favoritt fra 2015, vant prisen som beste film i sjangeren komedie eller musikal. I tillegg fikk Hennies medspiller Matt Damon prisen for beste mannlige hovedrolle i samme kategori. 

- Vi hadde et utrolig mannskap og rollebesetning, og alt i alt handlet det om Ridley Scott, fortsatte Damon som en hyllest til den britiske filmregissøren. 

Golden Globes beryktede røde løper ble i år forøvrig vunnet av prisvinner Sylvester Stallones datter. Takket Aksel ved navn I sin takketale husket regissør Ridley Scott på å nevne Aksel Hennie ved navn.

- Det har vært en utrolig opplevelse å være med på dette prosjektet fra starten av. Det at Ridley og Matt får priser nå, er utrolig fortjent, og jeg er veldig takknemlig for at jeg blir nevnt og at jeg får lov til å være en del av det. Vi hadde et kjempesamarbeid og det forteller bare hvor generøs, ydmyk og fin den fyren er, sier Hennie om å bli takket av regissør Scott til NRK. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer