Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er verre enn terrorister

Popdronningen Madonna tilstår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Madonna, som i fjor høst kom med plata «Confessions on A Dance Floor», kommer nå med nye tilståelser, melder nyhetsbyrået AP.

I et intervju med det prestisjefylte magasinet Harper\'s Bazaar, erkjenner popdronningen at hun er en vanskelig person å leve med.

Hun vegrer seg for å kommentere skilsmisseryktene omkring ekteskapet med filmregissør Guy Ritchie (37). I stedet utfordrer hun journalisten ved å stille følgende spørsmål.

- Hva er egentlig forskjellen mellom en popstjerne og en terrorist?

Svaret har hun selv.

- Jo du skjønner, en terrorist kan du forhandle med.

Feriekrangler

Ellers innrømmer den 47-årige popartisten at hun og ektemannen ofte krangler. Ofte er det luksusproblemer de to har å stri med. Det kan for eksempel være vanskelig å bli enige om hvor de skal dra på ferie.

NYE TILSTÅELSER: Verre enn terrorister, glad i templer og besatt av rødvin. Slik framstiller Madonna seg selv i nytt intervju. Foto: SCANPIX
NYE TILSTÅELSER: Verre enn terrorister, glad i templer og besatt av rødvin. Slik framstiller Madonna seg selv i nytt intervju. Foto: SCANPIX Vis mer

- Han elsker havet, det å fiske og være utendørs.

- Jeg drar heller til India og besøker et tempel eller drar til Bhutan.

Besatt av rødvin

I det siste utgaven av magasinet som er å finne i bladhyllene fra 21. februar, kommer Madonna også med en annen tilståelse, nemlig at hun ar en stor svakhet for rådyre viner og champagner.

- Jeg elsker Bordeaux-viner. Jeg er ganske besatt av å drikke rødvin, sier Madonna.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!