«Jeg falt pladask for Morten»

Aqua-Lene falt pladask for Morten da de delte ut Spellemannsprisen sammen. Forholdet tok slutt fordi Lene ikke ville ha en ny far.

Dette kommer frem i et eksklusivt intervju med det danske magasinet Eurowoman. Journalisten har møtt Lene Nystrøm i hennes nye hjem i Danmark. Her forteller hun for første gang om sitt forhold til Morten Harket:

- Jeg møtte Morten da vi skulle dele ut Spellemannsprisen sammen. Og jeg falt pladask for ham. Alt var som det skulle være. Det var det. Jeg var egentlig ikke fan av A-ha den gangen de var store, men jeg har alltid synes han var vilt vakker. Og det var det jeg falt for, sier Lene.

Fascinasjonen gikk over

Men forelsken tok etterhvert slutt. Paret fikk sjelden være for seg selv fordi pressen stadig jaktet på dem. Den lille tiden de hadde sammen tilbrakte de hjemme hos andre. Det ble slitsomt i lengden. I tillegg antyder Lene at Morten ble for belærende om deres suksess:

- Fascinasjonen over hans ytre gikk faktisk fort over. Jeg var forelsket i ham, det var jeg virkelig. Jeg var borte. Det jeg endelig fant var en mann som hadde forståelse for det jeg gjør, men jeg ville ikke ha en som skulle fortelle meg hvordan jeg skulle takle det. Og han visste faktisk heller ikke hvordan det er å være meg. Deres suksess var sikkert like stor som vår, men det har gått så mye fortere for oss. Forholdet tok slutt fordi.....jeg ikke ville ha en far til.

Draget på menn

Lene Nystrøm forteller at hun er bevisst på sin tiltrekningskraft på menn. Men hun synes det er vanskelig å finne den rette. Mange føler seg underlegne i hennes nærvær. Og det liker ikke superstjernen.

- Helt fra jeg var 15-16 år har jeg kunnet sno menn rundt lillefingeren, og det er ikke så veldig utfordrende.

- Jeg har alltid elsket menn. Jeg flørter jo hemningsløst! Men jeg har aldri gått etter den muskuløse typen, jeg liker bedre feminine menn. Jeg er ikke lett å være kjæreste med. Jeg hater det virkelig når kjæresten plutselig ligger på knærne for meg. Da blir jeg iskald, jeg må ha motstand, fastslår Lene.

BLE SJARMERT:</B> det var under Spellemannsutdelingen Aqua-Lene fikk øynene opp for Morten Harket.