Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jeg fant, jeg fant

Bli med i Dagbladets og Reiseradioens sommerkonkurranse.

  • Dagens aktivitet ble oppfunnet i 1874 av major Walter C. Wingfield da han ble inspirert av et indisk spill som ble utspilt på gress. Spillet spilles i dag på asfalt og grus og kan føre til at du både blir rød på skoene og svett i panna.

Dagbladet og Reiseradioens sommerkonkurranse «Jeg fant, jeg fant...» skal finne fram til oppfinnelser og oppdagelser. Du kan i Dagbladet studere illustrasjonen, og du kan lese flere stikkord som skal hjelpe deg fram til svaret. Dersom du finner løsningen, så kan den ringes inn til Reiseradioen på telefon 81521999, eller sende mail til sommerkonkurransen@nrk.no

Hovedpremie er en tursekk full av overraskelser og tre personer får to Flax-lodd hver som trøstepremier.

NRK1s tekst-TV orienterer også om Dagbladet og Reiseradioens sommerkonkurranse på side 455. Reiseradioen er på lufta hver dag kl. 09.05- 11.00 (søndager 10.03- 11.00).

Riktig svar mandag:

Kulturperler.

Vinner søndag:

Tomas Werner Jensen, Hosle

Trøstepremier:

Siv Sæterbø, Trondheim

Marit Holta Jacobsen, Hvalstad

Elisabeth Dale, Fyllingsdalen

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling