- Jeg fikk juling hos Charlie

Hollywoodstjernen Charlie Sheen er kjent for å ta godt i mot personer av det motsatte kjønn. Det gjelder neppe for kvinnen som hevder at hun brakk nesa under et besøk hos 33-åringen.

Ifølge Erin Sieman og Christina Stramaglia fikk jentene et ublidt møte med Sheens livvakt da de ringte på hos filmstjernen fredag.

De to jentene beskriver seg selv som filmstjerner, skriver Reuters. Sieman sier at hun og Sheen er intime venner.

Jentene saksøker skuespilleren Sheen, men det var livvakten «Zippy» som skal ha mishandlet jentene.

Livvakten skal ha slått Sieman rett ned slik at hun brakk både nese og kinnbein. Da Stramaglia skulle hjelpe venninnen ble hun snudd opp ned, kastet på bakken og sparket.

Sheen skal ha vært hjemme da mishandlingen skjedde, men deltok ikke. Men ifølge Sieman ble hun oppringt dagen etter av «Zippy». Han sa at Sheen hadde gitt beskjed om at hun skulle drepes, dersom hun anmeldte mishandligen.

Kvinnene saksøker Sheen for mishandling, bevisst skadeverk, følelsesmessig forstyrrelse og og neglisjering av straffbare forhold.

Sheen er for tida ute på prøvetid fram til år 2000 etter at han ble kjent skyldig i å banke opp sin tidligere kjæreste.

Skuespilleren har også velkjente stoffproblemer. En rettsordre tvinger Sheen til å delta i et rehabiliteringsprogram for narkomane.

PÅ AVVENNING: Charlie Sheen (t.v) prøver for tiden å venne seg av med sitt narkotikamisbruk. Her fra filmen Wall Street med Michael Douglas.