- Jeg fikk lov til å være gangster, skyte folk, og det var veldig morsomt

Alexandra Joner filmdebuterer.

KLAR FOR LERRETET: Alexandra Joner sparer ikke på kruttet når hun filmdebuterer. Iført catsuit fyrer hun løs mot fiendene på ekte action-vis. Foto: Tor Eigil Scheide / Alen Gujic
KLAR FOR LERRETET: Alexandra Joner sparer ikke på kruttet når hun filmdebuterer. Iført catsuit fyrer hun løs mot fiendene på ekte action-vis. Foto: Tor Eigil Scheide / Alen Gujic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hun startet karrieren som danser, blant annet i Justin Biebers «Eenie Meenie»-video i 2010, og debuterte som artist i 2012.

Siden har 23 år gamle Alexandra Joner blitt kåret til Norges mest sexy kvinne, og er stadig å se på røde løpere og på TV-skjermen.

Nå beveger Joner seg ut i så langt ukjent terreng: Nemlig det store lerretet.

Spiller gangster - Det var veldig stas å spille inn film. Samtidig var det rart - dette er jo noe helt annet enn å synge og danse. Jeg prøvde så godt jeg kunne å leve meg inn i det, og syntes det var utrolig morsomt, sier Joner til Dagbladet.

Det er Robert Rønning som har regi på den kommende kortfilmen der Joner har hovedrollen, som har fått tittelen «Writing on the Wall». Han er også filmens produsent, sammen med manusforfatter Erlend Badhwar Valen-Sendstad.

- Jeg har en felles bekjent med regissøren, og han tenkte at rollen passet meg og kontaktet meg. Jeg fikk tilsendt manus og karakteren jeg spiller snakket veldig til meg. Jeg kunne ikke si nei til dette, sier Joner.

- Karakteren jeg spiller heter Alex, og er en gangster-jente, en ordentlig «good girl going bad». Jeg fikk lov til å være gangster, skyte folk, og det var veldig morsomt, sier hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer