- Jeg flørtet kanskje litt for mye

John Arne Riise vurderer å kaste mobiltelefonen.

(Dagbladet.no): Det har stormet rundt John Arne Riise den siste uka, etter at VG onsdag valgte å skrive om sms-flørtingen hans med norske kjendisjenter. I dag står hele historien om Riises sms-flørting på trykk i herværende avis\' Fredagsbilag.

Riise skal ifølge Dagbladet Fredag ha flørtet med kjendisjenter som Marion Ravn, Kathrine Sørland, Pia Tjelta, Aylar Lie, Anette Young, og Synnøve Svabø.

Liverpool-stjernen kommenterer for første gang saken i helgeutgaven av Se og Hør.

- Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd at avisene skulle lage en sak ut av dette, sier han oppgitt, og legger til at han kommer til å holde en mye lavere profil framover.

Flørtet for mye

Riise forstår ikke hvorfor Pia Haraldsen kritiserer ham så knallhardt for flørtemetoden. Likevel tar han selvkritikk for å ha sendt den samme meldingen til flere av kjendisjentene.

- Det var idiotisk, og jeg har ledd litt av meg selv i ettertid. Jeg flørtet kanskje litt for mye, men fikk bare hyggelige svar. Hensikten har bare vært å oppnå kontakt med noen søte jenter jeg setter pris på. Og jeg sier ikke nei til en sms-flørt, smiler Riise overfor Se og Hør.

Slutt på meldingene?

Men de av dere som håpefullt venter på en pikant tekstmelding fra fotballhelten, må muligens smøre dere med en stor porsjon tålmodighet. Framover står fotballen i fokus, og Riise røper også at han kan gå enda mer drastisk til verks:

- Nå vurderer jeg å kaste mobiltelefonen min rett i søpla, fastslår Riise.

• Ikke lest Fredagsbilaget ennå? Kjøp det her!

OMSVERMET UTEN SMS: Randi Helene Svendsen og Birte G. Bødtker fra bladet Woman ville svært gjerne bli fotografert sammen med John Arne Riise etter Norges privatlandskamp mot Sverige tidligere i sommer.