- Jeg føler at jeg aldri har vært borte

Justin Bieber rett før Oslo-ankomst.

TILBAKE I NORGE: Justin Bieber på scenen under den tredje konserten i Telenor Arena på Fornebu 2013. Foto Hans A Vedlog / Dagbladet
TILBAKE I NORGE: Justin Bieber på scenen under den tredje konserten i Telenor Arena på Fornebu 2013. Foto Hans A Vedlog / DagbladetVis mer

(Dagbladet): - Jeg vil ikke kalle det et comeback, jeg føler at jeg aldri har vært borte, jeg er bare tilbake, sier Justin Bieber i et nylig publisert intervju fra radio Dee Jay i Milano, Italia.

Justin Bieber (21) er tilbake i Norge og skal holde minikonsert for rundt 1000 besøkende på Chateau Neuf i Oslo i kveld. Han gjester også  «Senkveld». Han landet i Oslo rundt 04.30 i dag morges, og dro rett videre til Holmenkollen Park Hotell hvor han antas å oppholde seg tidlig torsdag ettermiddag.

På fest i Milano Bieber forteller til Radio Dee Jay at han har vært på et par afterparties i Milano under oppholdet der nylig, men sleit litt med å kommunisere med italienerne.

Programlederen lurte også på om han bare jobbet hele tiden, noe Bieber kunne avkrefte:

Liker å se film - Jeg jobber mye, men jeg liker å chille. Jeg henger med venner på fritida og ser film, ikke skrekk, men thrillere og action, sier Bieber, som er fan av serien «Better call Saul».

Bieber forteller videre at han er venn med blant annet Niall fra One Direction og Jaden, sønn av Will Smith. De tekster, møtes og snakker og «shit», sier Bieber. På spørsmål om han bor i L.A. svarer Bieber at han bor i Beverly Hills, ikke L.A.

Innom Madrid Etter Milano gikk Biebers turné videre til Madrid, hvor det spanske nettstedet Lavanguardia onsdag meldte om kaotiske tilstander da fans og presse prøvde å finne popstjerna. Bieber er nå i Oslo, hvor han oppholder seg på et hemmelig sted. Dagbladets reporter Steinar Suvatne venter torsdag, sammen med fans, utenfor Holmenkollen Park Hotell, hvor det ryktes at Bieber oppholder seg.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram