- Jeg føler at noen skal dø

Om to uker har Emma Watson (20) sommerferie.

SOMMERFERIE: - Nå trenger jeg litt tid til å samle meg, sier Emma Watson etter ti år som Hermine Grang. Foto: Lucas Jackson / REUTERS / SCANPIX
SOMMERFERIE: - Nå trenger jeg litt tid til å samle meg, sier Emma Watson etter ti år som Hermine Grang. Foto: Lucas Jackson / REUTERS / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Det er bare to uker igjen av filminnspillingen av «Harry Potter og dødstalismanene», som er den siste boka i serien om den unge trollmannen. Det har fått skuespillerne til å se tilbake på et ti år langt eventyr.

- Jeg føler at noen skal dø. Det høres ut som en overdrivelse, men jeg gjør virkelig det, sa Emma Watson  (20) under «National Movie Awards» i London onsdag, ifølge BBC.

Harry Potter-crewet fikk her utdelt en spesiell hederspris, i tillegg til at «Harry Potter og Halvblodsprinsen» vant pris for beste familiefilm. Det så ut til å røre skuespilleren.

- Ingen av oss kan si at vi noen gang forventet anerkjennelse som dette. Bare det å se på sammenstillingen av alle de foregående filmene var veldig emosjonelt for meg, fortsatte Watson.

Sommerferie Hun har spilt Hermine Grang i alle de seks tidligere filmene, og var bare elleve år da hun møtte i filmstudioet til første Potter-filming i 2000. Nå skal hun ta seg en velfortjent sommerferie.

- Jeg har faktisk ikke planlagt å gjøre så mye denne sommeren. Jeg trenger litt tid til å samle meg og finne meg selv igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer