«Jeg føler meg som en tosk og et null»

Per Ståle Lønning er bitter på TV2-ledelsen, som han mener ennå ikke har gitt ham et klart svar på hvorfor «Sentrum» nå blir tatt av skjermen. - Valebrokk sa bare at det var gammeldags, og det holder ikke, sier Lønning. Nå bekrefter TV2 at det er annonsørene som ikke vil ha ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

og ODD ROAR LANGE

I fire måneder jobbet TV2s redaktører for å få programmet «Sentrum» av skjermen. For to uker siden fikk de ledergruppa med seg, og dermed var saken avgjort. Nå ryddes «Sentrum»-studio bort for godt. Per Ståle Lønning er ikke blid for det som har skjedd.

- Jeg føler meg som en tosk og et null. Jeg ble hentet til i TV2 for seks år siden og har vært med på å løfte TV2. Da jeg kom, var kanalen mindre enn TVNorge, sier Lønning.

Reklamenekt

Maktkampen for å få Per Ståle Lønnings program bort fra den mest attraktive sendetida på kvelden har pågått siden nyttår. I hyppige møter har nyhetsredaktør Kjell Øvre Helland, informasjonsdirektør Rune Indrøy, TV2-direktør Kåre Valebrokk og sportsredaktør Bjørn Taalesen diskutert Sentrums videre skjebne på sine redaktørmøter. De har alle vært enige om at når vårsesongen var slutt, burde programmet stoppes.

Programmet har i snitt samlet over 500 000 seere, tre ganger i uka. TV2s problem har vært at seks av ti seere var over 50 år gamle, og dermed ikke attraktive hos annonsørene, får Dagbladet opplyst hos sentralt plasserte kilder i TV2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer