- Jeg føler meg uthengt

- Jeg føler meg uthengt og latterliggjort, jeg har ikke en gang pratet med prins William, sukker norske Annelise Asbjørnsen. I går brukte den engelske avisa Sunday People hele førstesiden på å presentere 33-åringen som den engelske tronarvingens nye kjæreste.

«Prins William hygget seg med en natts «dirty dancing» med en smellvakker, blond barjente» kunne den beryktede tabloidavisa avsløre på framsiden.

Inne i avisa kunne man lese et bredt anlagt intervju med den, ifølge avisa, 22 år gamle «Annaliese Asbjörnsen». Hun «forteller» at prinsen synes hun var helt fantastisk og personlig fant hun 17-åringen ekstremt tiltrekkende. Og sammenliknet dansingen hans med Patrick Swayze i filmen «Dirty Dancing».

På telefon fra det sveitsiske vintersportsstedet Crans Montana forteller 33 år gamle Annelise Asbjørnsen fra Bjerkrheim ved Stavanger sin versjon av historien.

Har kjæreste

- Det er helt forferdelig. Nå forstår jeg hvor ille paparazzi-journalistikken virkelig er. Jeg visste ingenting om dette før en annen avis ringte meg tidligere i dag. Historien er ikke sann i det hele tatt, jeg har ikke pratet med verken Sunday People eller prinsen. Jeg har kjæreste og ikke noe forhold til prinsen, sier Asbjørnson.

Hun kom til Sveits på ferie for tolv år siden og har bodd i landet siden. Gjennom frivillig arbeid innen politikken har hun fått venner innen flere europeiske kongehus, men prins William har hun aldri vekslet et ord med.

Danset med venninne

Det var for en to ukers tid siden Prins William var på det sveitsiske vintersportsstedet sammen med gode venner. En kveld kom de til nattklubben Absolut, der Annelise jobber.

- Han var med noen venner av meg hit, men personlig har jeg aldri møtt ham. Jenta han danset med er en veldig god venninne av meg.

Annelise understreker at hun ikke har stilt opp til fotografering, men av klærne hun har på seg antyder hun at bildene har blitt tatt sist fredag.

Etter prinsens besøk på nattklubben begynte et pressekjør Annelise aldri har vært borti tidligere.

Superhip klubb

Absolut, hvor Annelise fra Bjerkrheim kommune ved Stavanger har jobbet de siste syv årene, har blitt kåret til en av verdens ti hippeste klubber. Mye på grunn av sin høyeste kjendisfaktor.

- Stakkars prins William. Han virket som en veldig grei gutt. Det er trist at han ikke kan få lov til å more seg litt uten å ende på forsiden sammen med en 33 år gammel dame han aldri ha sett. Lurer på hva han tenker?

FRI DIKTNING: Den engelske tabloidavisen Sunday People presenterte i går Annelise Asbjørnsen (33) som prins Willams 22 år gamle kjæreste.