Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg for gammel?

CANNES (Dagbladet): Sean Connery slår tilbake mot dem som mener han er for gammel til å bli filmsjekket opp av den 40 år yngre Catherine Zeta Jones: - Dette er bare noe kvinnfolk er opptatt av - ikke sant gutter?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Connery møtte pressen på fasjonable Eden Rock Hotel utenfor Cannes søndag, de tilstedeværende pressegutta svarte uhh-huh-yeah og dermed var det end of discussion. For da overtok Connery selv som spørsmålsstiller:

- Jeg har sett en rekke kvinner med eldre menn - og hva vil dere jeg skal gjøre med det?

- Uhh...

- Og hvem skulle ha spilt hennes rolle?

- ...huh

- Ikke sant; vi lette etter en som kunne kaste seg ut av en skyskraper i New York, gå ned i spagaten, krype gjennom et tett nett av laserstråler - samtidig være i stand til å spille og, vel, ikke se så verst ut. See what I mean?

- Yeah...

Dessuten, i følge både Connery og regissør John Amiel, så hadde de begge lagt store anstrengelser i å fjerne så mye sex som mulig fra «Entrapment» - der altså vår mann får veldreide Zeta Jones til å nærmest klappe sammen av begeistring for ham.

- Jepp, i første manuset hoppet vi til sengs med én gang - bang-bang, ikke sant? - men det forkastet vi, for det skapte ingen muligheter for å utvikle historien, sier Connery.

Det finnes kritikere i Cannes som mener historien fortsatt burde har vært bedre utviklet.

ALDRI FOR GAMMEL: Sean Connery slår tilbake.