DEBATT

Jeg forventer en ordentlig unnskyldning til ungdommen på Stovner

Skam dere, Norges Idrettshøgskoles idrettslag!

FEIGT OG SKAMFULLT: Etter flere uker med uheldige episoder i bydel Stovner, velger man å tulle med noe slikt? Dette er feigt og direkte skamfullt, skriver artikkelforfatteren. Foto: Privat.
FEIGT OG SKAMFULLT: Etter flere uker med uheldige episoder i bydel Stovner, velger man å tulle med noe slikt? Dette er feigt og direkte skamfullt, skriver artikkelforfatteren. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Den 26. april spilte Norges Idrettshøgskoles idrettslag fotballkamp mot klubben Kurer. Kampen ble spilt på østkantens perle, Jesperudjordet kunstgress på Stovner. Norges idrettshøgskolens idrettslag vant 3-1 og delte nyheten på sin åpne profil på Instagram. Dette er en av deres formelle kanal for all publikum om aktiviteten til idrettslaget. Bildeteksten er til å bli kvalm av.

«Vi dro på tur til østkanten og hentet tre nye poeng før vi reiste hjem med alle verdisaker i behold inkludert alle dekkene på lagbussen! Full pott så langt!»

Dette er ikke innafor. Etter flere uker med uheldige episoder i bydel Stovner velger man å tulle med noe slikt? Dette er feigt og direkte skamfullt. Man referer i bildeteksten til at man er nærmest “heldig” om man tar en tur til østkanten og kommer seg tilbake med sine eiendeler. Er det virkelig dette inntrykket dere sitter med av Oslos østkant?

Som forventet strømmet det inn mange kommentarer av irritert og frustrert ungdom. Ungdommen har all grunn til å være provosert.

«Alle verdisaker i behold? Håper ikke dere representerer fremtidens fotballnorge»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer