God påske til liten og stor, halvsøster og gamle bror:

Jeg går av med pasjon

Og, ikke glem din indre høne som alltid ruger på ditt indre egg av raushet, rettferdighet og glede.

MELLOM-AMERIKA: Vi kan le av de som hele tida skal redde verden, men det er en nobel oppgave. Vi har forsøkt også mange ganger blant annet fra november 1987 ti mai 1988 med ei reise mellom amerika. Vi reddet ingen, men ble bevisste. Kommunistjævel? Er det noen som sier slikt vil De tro?. Foto: Tom Stalsberg
MELLOM-AMERIKA: Vi kan le av de som hele tida skal redde verden, men det er en nobel oppgave. Vi har forsøkt også mange ganger blant annet fra november 1987 ti mai 1988 med ei reise mellom amerika. Vi reddet ingen, men ble bevisste. Kommunistjævel? Er det noen som sier slikt vil De tro?. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På vei til et eller annet påskefjell ramler det to gule duster av noen skumle poeter ut av en marineblå Bergans ryggsekk fra 1976. Ham og Henne med en eim av eggelikør, tung parfyme, billig etterbarberingsvann, levd liv, fransk tobakk, muligens klister og en ganske så sein natt. Ham og Henne visker: God påske til liten og stor, halvsøster og gamle bror. God påske til Hans, Toots og Grethe, til Ali, Mo Puls Larsen og J, S og D Peeters. God påske til avdøde venner, glemte hverdagshelter og ukjente ansikter, velkommen.

God påske til de stemmeløse, rådville og trisomi 21. God påske til baklengsmål, billige straffespark og alle som heter Rolf, Line, Trine, Ivar, Gito, Lise, Geir, Eivind, Karen, Bente, Kjell, Ambjørg, Mister Fox, Rune, Jarlen med frue av Lønstrup, Lars, Anders, John R. (stå på) og da har vi ikke glemt Kjartan i vesterled. Østerled, sønnavind. Rødvin og biokotter noen VM i fotball hos Putin? Hva sier du god påske Anders Jacobsen, Drillo og Josimar?

God påske med sør i blikket til Terje, Randi, FW, Tore, Østen, Necip, Sumaya, Goggen, Sluggen, Elin og Biggen, og du som lå langt der ute på riggen. Jeg går av med påske & pasjon. Vi roper med håp: Diggen, Siggen og god påske til gitarister, trompetister, Steamdome, Audun, Bjella, Rebo, Pip, Knut, Ingvar, Elling, India, Amund, Frøy, Anne, Frode, Eskil, Siri, Sølvi, Hans, Vetle, Even, Mette, Truls, Mats, Sofie, Gloria, Susanna, Anniken, Panikken, Jørgen, Markus, Emilie, Ulrikke, Tuller ikke, Ruben, Ole, Pia og vi må alltid huske September Kven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer