Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg gikk på loftet for å gråte, for der kunne ingen se meg

I årevis ble Jørn Hoel mobbet for stemmen sin.

INGEN NAG: Jørn Hoel bærer ikke nag til gutta som plaga ham, men sier han tror de fikk seg en smekk senere i livet. Foto: BENJAMIN A. WARD
INGEN NAG: Jørn Hoel bærer ikke nag til gutta som plaga ham, men sier han tror de fikk seg en smekk senere i livet. Foto: BENJAMIN A. WARDVis mer

(Dagbladet): - Jeg gikk på loftet for å gråte, for der kunne ingen se meg, sier Jørn Hoel (57) til Dagbladet.

Han forteller historien han lenge holdt skjult. En historie om tårer, mobbing og ensomhet i barndommen.

Og det var, tro det eller ei, stemmen og hans varemerke, den som gjorde ham til popstjerne, som var utgangspunktet for mobbinga.

- Gutta i gata var harde med meg, for de skulle jo alltid hakke på noen, og det ble meg og stemmen min, som var veldig hes, mørk og rar, sier Hoel.

Trodde han skulle dø

Han snakker tilsynelatende lett og ledig om ting han fremdeles tenker mye på. Mannen med den hese stemmen var en gang i tida bare gutten med den hese stemmen. Og mens mannen er blitt popstjerne og lørdag er å se i «Stjernekamp» på NRK, var det langt tøffere for gutten som vokste opp i 60-tallets Tromsø.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.