- Jeg gikk ut med stil

Eldstemann i årets Robinson, Bjørn Schei, var overrasket over at han måtte forlate øya i går kveld. Les svarene fra dagens nettmøte!

Bjørn Schei er årets eldste Robinsondeltaker, og har vært en konstant irritasjonsfaktor for de andre deltakerne på lag Nord. Derfor var det kanskje ikke så rart at han måtte gå når Nord tapte Robinsonkampen?

- Jeg hadde ikke ventet å ryke ut i dag. Jeg prøvde å få med meg to av jentene i en konstellasjon, men da det skar seg måtte gamlingen ut. Men jeg gikk ut med stil, sier Schei til Daglbadet.no.

Som en hilsen til Hilde skrev han «parasitt» på stemmeseddelen han ga, men var bevisst like hyggelig og blid mot alle da det ble klart at han måtte forlate øya.

Og selvfølgelig takket han ja til å møte Lill Hege på skjebnens øy. En kamp han er sikker på at han vinner. Bjørn har heller ikke mye pent å si om sjefskonspiratørene Halvard og Hilde:

- Hilde gjorde én ting under hele oppholdet på øya, og det var å svelge kokosormene. Ellers lå hun der og var dum og deilig. Ja, ikke så deilig egentlig, men veldig dum! Og Halvard, han bare sutra om å få mer mat. Var det noen som kunne ha overlevd på øya, så var det meg.

Hvorfor mener Bjørn at Lill Hege blir lett match på skjebnens øy? Hva får en mann i sin beste alder til å melde seg på Robinson?