Ny runde «Mamma Mia!» for Ulrikke Brandstorp:

- Jeg gråt masse

Artist Ulrikke Brandstorp (26) trodde tiden som Sophie i ABBA-musikalen «Mamma Mia!» var forbi. - Trodde ikke mine egne øyne, sier hun.

JUBLET: Ulrikke Brandstorp jublet da hun fikk beskjeden om at «Mamma Mia!» skal settes opp igjen allerede neste år. Foto: Kristin Svorte
JUBLET: Ulrikke Brandstorp jublet da hun fikk beskjeden om at «Mamma Mia!» skal settes opp igjen allerede neste år. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga spilte artist Ulrikke Brandstorp (26) og hele ensemblet i «Mamma Mia!» egentlig sin siste forestilling sammen på Folketeateret.

Ifølge musikalartisten var det emosjonelt å skulle avslutte ABBA-eventyret.

- Jeg gråt masse under siste forestilling. Vi har blitt veldig glade i hverandre etter denne perioden, og det har vært en veldig spesiell tid å spille teater i, forteller Brandstorp til Dagbladet.

- Helt sykt!

Hun peker på at coronapandemien har gjort sitt for å stikke kjepper i hjulene for hele kulturnæringen, men at nedstengning og restriksjoner samtidig har ført dem enda tettere sammen.

- Vi har støttet hverandre under nedstengningene, gjennom sykdom og gått i demonstrasjonstog sammen. På den måten har vi fått et unikt samhold og en felles kampånd, sier Brandstorp.

Nå var det over, trodde hun. Helt til hun fikk se en svært overraskende mail i innboksen.

- Det er helt sykt! I mailen spurte de om folk hadde mulighet til å bli med på en ny runde. Jeg trodde ikke mine egne øyne, sier en tydelig opprømt Brandstorp til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer