Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg gråter når jeg leser om noen som ofrer seg, som setter seg selv til side

Linnea Dale (23) er intenst til stede.

FARGERIKT SYSTEM; Linnea Dale studerer kunst og estetikk. Det kan kanskje  forklare hvorfor hun sorterer bøkene etter farge. Foto: Nina Ruud
FARGERIKT SYSTEM; Linnea Dale studerer kunst og estetikk. Det kan kanskje forklare hvorfor hun sorterer bøkene etter farge. Foto: Nina RuudVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Jeg har en tiltrekning mot sånne steder, sier artist Linnea Dale.

«Sånne steder» er transittsteder og mellomstasjoner: cafeer, bensinstasjoner og moteller. De er å finne i bildene til Edward Hopper og i Alain de Bottons bok «Kunsten å reise».

Dale elsker både Hopper og Botton. Kanskje litt underlig, da, at hun selv bor i en grønn og landlig flekk av Oslo, i nærheten av Hasle, der en sykkel med feminine buer er det eneste fremkomstmiddelet som er synlig fra vinduet.

Dale liker å være på vei, kanskje på sykkel, kanskje på tog.

Gråter lett

- Jeg liker så godt å sitte på tog, og la tankene feste seg ved det som til enhver tid måtte flyte forbi. Det gjør at andre tanker kan komme, som det vanligvis ellers ikke er plass til.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.