- Jeg hadde aldri god nok råd til å få barn

I nye «Lilyhammer» tar Steven van Zandt pappaperm for å være hjemme med to småtroll. I virkeligheten har skuespilleren og rockestjerna aldri fått barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen viser NRK første episode i den nye sesongen av «Lilyhammer», og dermed får komiseriens over en million faste seere et gjensyn med New York-gangsteren som etter beste evne prøver å starte et nytt og bedre liv i småby-Norge.

I slutten av første sesong ble Frank «The Fixer» Tagliano pappa til tvillinger. I den nye skal han få bryne seg på det mange utlendinger mener er det aller mest fascinerende ved vår hjemlige velferdsstat - pappapermen.

- Han har sin egen tilnærming til det. Han prøver å gjøre de riktige tingene, men det er nok ikke akkurat det samme som myndighetene hadde i tankene da de innførte pappapermen, sier skuespiller Steven van Zandt (62) til Dagbladet.

Gift i 30 år «Sopranos»-stjerna og Springsteen-gitaristen er tilbake i Oslo for å kaste glans over premieren på serien han selv er med på å produsere og skrive manus til.

På hjemmebane har han vært gift i over 30 år med Maureen, som også spilte kona hans i «Sopranos». Men egne barn har paret aldri fått.

- For å være helt ærlig med deg følte jeg meg aldri økonomisk sikker nok til å få barn. Det høres sikkert merkelig ut, sier mannen som har vært medlem av Bruce Springsteens E Street Band siden midten av 70-tallet og spilt på millionselgende plater og enorme stadionturneer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer