Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg hadde elsket å lage enda en film

«Sex og singelliv»-skuespiller har ønsker om å lage enda en film om gjengen i New York.

 VIL LAGE FILM:  Willie Garson ønsker å lage en tredje «Sex og Singelliv»-film. Her er (fra venstre) Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Kattrall hadde hovedrollene i den populære serien, som ble sendt fra 1998 til 2004 Foto: Jens Kalaene / NTB Scanpix
VIL LAGE FILM: Willie Garson ønsker å lage en tredje «Sex og Singelliv»-film. Her er (fra venstre) Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Kattrall hadde hovedrollene i den populære serien, som ble sendt fra 1998 til 2004 Foto: Jens Kalaene / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Sex og singelliv» ble en umiddelbart en snakkis da tv-serien rullet over skjermene for første gang i 1998, og har tilegnet seg stadig nye fans gjennom seks sesonger og to kinofilmer.

I 2010 kom den andre filmen om Carrie, Miranda, Charlotte og Samatha, og nå åpner en av skuespillerne opp for å lage enda en film om den populære venninnegjengen. 
- Det er ikke noe vi snakker om - Jeg hadde elsket å få lage den, sier Willie Garson, som spiller Stanford Blatch i serien, til magasinet Female First.

Han understreker riktignok at han ikke vet hvor realistisk det er med enda en film.

- Dette er ikke noe vi snakker om, men jeg forestiller meg at de fleste ville være med på å lage en film til, sier han og fortsetter:

- Det som er fantastisk er at serien og filmene uansett vil leve evig. De handler om kjærlighet og mennesker og bare det i seg selv gjør de udødelige.

- Bør fortelles Det er ikke første gang det snakkes om en tredje film.

Sarah Jessica Parker, som spilte Carrie i serien og filmene, sa imidlertid allerede i 2011 at historien for en eventuell ny film er klar.

- Jeg kjenner historien. Det er en liten sak, men jeg synes den bør fortelles. Spørsmålet er når det vil være riktig å fortelle den, sa hun til magasinet Parade.

Men skuespiller Chris Noth, som spiller Mr. Big, mener at TV-serien «Girls» kan ha ødelagt for en eventuell ny film.

- Du har «Girls» nå, en serie som er langt tøffere og mer realistisk. Jeg er ikke sikker på om det vil være interesse for det? Serien har på en måte hatt sin storhetstid, har han tidligere uttalt.

 STANFORD BLATCH:  Willie Garson spiller Stanford Blatch i serien «Sex og singelliv». Foto: REX/Shutterstock
STANFORD BLATCH: Willie Garson spiller Stanford Blatch i serien «Sex og singelliv». Foto: REX/Shutterstock Vis mer
Hele Norges coronakart