«Jeg hadde ikke sett pappa på to år - så sto han plutselig på scenen»

Gripende da Chris Masters ble gjenforent med sin amerikanske far.

PÅ NRK1 I KVELD: Ingrid Gjessing Linhave inviterer til bygdefest i Ulsteinvik sammen med bygdas eneste hiphoper, Christoffer «Chris» Masters. Foto: NRK
PÅ NRK1 I KVELD: Ingrid Gjessing Linhave inviterer til bygdefest i Ulsteinvik sammen med bygdas eneste hiphoper, Christoffer «Chris» Masters. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det klart for premiere på NRKs nye storsatsing Da KORK kom til bygda.

- Ble overrasket I den musikalske underholdningsserien reiser fem programledere land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest -med  Kringkastingsorkestret (KORK).

Første stopp er Ulsteinvik med programleder Ingrid Gjessing Linhave

- Jeg tror det blir skikkelig bra tv. Det var utrolig morsomt å delta - ikke minst ble jeg overrasket av å møte faren min fra USA, som jeg ikke hadde sett på to år, sier Christoffer «Chris» Masters.

Tre talenter Sammen med musikalske mentorer fra KORK bretter de opp ermene med ett mål for øye, å få tre lokale utøvere til å skinne på scenen sammen med hele Kringkastingsorkestret. Her skal hverdagsmenneskets drømmer gå i oppfyllelse.

De tre lokale talentene vi møter, er Chris Masters (22), Bror Magnus Tødenes (20) og Eirik Stave (8).

I kveld møter vi Ingrid Gjessing Linhave som inviterer til bygdefest i Ulsteinvik. Bygdas eneste hiphoper er nemlig Chris.

- Så kommer pappa inn - Jeg bor Bergen og jobber som assistent på en barneskole. Hip hop-miljøet i Ulsteinvik er ikke akkurat stort, sier Chris som håper at dette kan gi fart på karrieren. Han har allerede en ep ute, og neste uke er hans nye singel klar. Gjennom hele uka forbereder de seg til lørdagens store festforestilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer